“Ako imate između 20 i 30 godina i živite u Banjaluci, imate slobodno vrijeme koje želite kvalitetno iskoristiti i želite jednom djetetu biti prijatelj ili prijateljica i na taj način mu pružiti radosne trenutke, odnosne spremni ste za rad sa mališanima iz osjetljive ciljne grupe, udruženje građana Centar za edukaciju „Tvoja riječ“ poziva Vas da se uključite u rad ove organizacije i budete dio nove generacije volontera koji će uticati na društvene i socijalne promjene”, navodi se u konkursu iz ovog udruženja.

Volonteri će biti uključene u sve aktivnosti centra, a koji se sprovode kroz edukativne treninge, radionice, javne akcije, timski rad, putem elektronskih i štampanih medija, društvenih mreža, humanitarnih i kulturnih sadržaja.

-Očekujemo da se prijave: Mlade osobe, od 18 do 30 godina, snažno motivisane, odgovorne i posvećene osobe; Osobe otvorenih stavova kako prema pomenutoj ciljnoj grupi, tako prema i drugim osjetljivim grupama; Samoinicijativne, kreativne i preduzimljive osobe; Osobe koje imaju pristup internetu i aktivno koriste kompjuter, mail, socijalne mreže; Dobrodošle su osobe različitih profila, znanja, iskustava i obrazovanja. Prethodno znanje i iskustvo nije neophodno. Sve vrijeme u toku rada obezbjeđena je mentorska podrška. Osim novih znanja i iskustva, kao i oplemenjujućeg vremena provedenog sa djecom, volonteri dobijaju i potvrdu o volontiranju, navode u udruženju.

 Konkurs je otvoren do 25. marta.

Prijavite se možete na o.ratkovic@gmail.com ili da dana 14. marta u 17.30 časova posjetite prostorije udruženja (ul. Vojvode Momčila br.5, Banjaluka) u formi informativnog sastanka.

Više informacija o UG Centar za edukaciju „Tvoja riječ“ možete dobiti na www.tvojarijec.com.