Mladić Filip Ćulum, kojeg preko društvenih mreža povezuju sa smrću Davida Dragičevića (21), tvrdi da nema veze sa ovim slučajem i da nije bio u nikakvom sukobu sa nesrećnim momkom.

On je istakao i da nije u srodstvu sa direktorom Policije Darko Ćulumom. Kaže da je zbog ove priče već sedam dana u strahu i da ide na posao, ali da se boji da bi mu se nešto moglo desiti.

Filip za srpskainfo.com, portal „EuroBlica“, tvrdi da je Davida poznavao samo iz viđenja i da je u poruci vjerovatno greškom napisao njegovo ime, jer to veče nije vidio Dragičevića. Mladić sa kojim je David imao sukob je dalji Filipov rođak.

– Prvi dan nakon nestanka pozvala me je policija i ispitivali su me skoro pet sati. Tada sam prošao i poligraf – kaže Filip.

Dodaje da je kobne večeri bio na poslu, gdje je ostao do dva sata iza ponoći, što su snimile i kamere.

– Kad sam završio posao, krenuo sam kući, dopunio račun u marketu na Laušu i otišao u pekoteku da jedem. Kamere su i to snimile. Poslije toga sam otišao kući i to su sve pokrile bazne stanice – isrpičao je Filip.

Naglašava da Davida poznaje samo iz naselja i tvrdi da nikada nije imao sukob sa njim.

Kaže da bi sutra otišao kod Davidovog oca, sjeo i ispričao se s njim, jer se ne osjeća krivim.

Upozorio je na ponašanje pojedinih stranaka koje, kako kaže, preko slučaja gdje je jedan mlad život izgubljen hvataju poene zbog predstojećih izbora.

– Zamolio bih sve ljude da shvate da i ja isto imam majku koja već noćima ne spava, koja ništa ne može da uradi dok se pola grada diglo na noge tvrdeći da je njen sin ubica. Ustvari, ja sam samo momak koji se to veče sasvim slučajno našao u poruci pokojnika – rekao je Filip Ćulum iz Banjaluke.

Izvor: srpskainfo