Dežurne službe

Policijska uprava Banja Luka – evidentirana su dva krivičnna djela. Javni red i mir je narušen dva puta. Dogodile su se četiri saobraćajnr nezgodr u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći – pregledano je 115 pacijenata i obavljena 21 kućna posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika – rođeno je šest beba: šest dječaka.

Vatrogasna jedinica – jedna intervencija.

Električna energija

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom danas je uredno. Za danas nisu planirana sljedeća isključenja:

U vremenu od 08:30 do 10:30 časova DIJELOVI ULICA: Đure Đakovića br.2,4,6,8,10,12,  Radoja Domanovića br.14, Cara Konstatina Velikog, Dujke Komljenovića i Siniše Mijatovića.

od 09:00 do 11:00 časova – dio Ulice Jovana Dučića;

od 09:00 do 13:00 časova – dio Ulice Siniše Mijatovića br.24;

od 10:00 do 12:00 časova – dio Dunavske ulice i dio naselja Kumsale;

od 11:00 do 13:00 časova – dio Ulice Rade Radića;

od 12:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica Veljka Mlađenovića i Ada;

od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica: Goluba Babića, Masarikove, Blagoja Parovića, Jovice Savinovića i Tuzlanske i dio naselja Bukvalek.

Voda

Vodovod – snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Izmjene u saobraćaju

OBUSTAVA SAOBRAĆAJA 17. APRILA 2018. GODINE:

U vremenu od 9.00 do 17.00 časova, zbog izvođenja bojevog gađanja na poligonu OS BiH na Manjači, u prekidu će biti saobraćaj na putnom pravcu Banja Luka-Čađavica, u dijelu puta od naselja Kola do Stričića.

OBUSTAVE SAOBRAĆAJA OD 10. APRILA 2018. GODINE:

Zbog izgradnje podzemne infrastrukture u okviru izgradnje puta za Priječane, od utorka 10. aprila, na putu za Priječane, svakim radnim danom i subotom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila, osim za autobuse. Obustava će trajati 30 dana, a za vrijeme izvođenja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija. Autobusi na redovnoj liniji za Priječane, kao i na republičkim linijama za Veliko i Malo Blaško i Šušnjare, saobraćaće bez promjena, odnosno na njih se ne odnosi obustava saobraćaja.

U Ulici Stevana Bulajića, na dijelu od Ulice Jug Bogdana do Krfske ulice, biće obustavljen saobraćaja za sva vozila, i to u narednih 15 dana. Razlog obustave saobraćaja je izvođenje radova podzemne infrastrukture u okviru izgradnje spoja stočnog tranzita. Za vrijeme izvođenja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija, saobraćaj će biti preusmjeren na alternativne saobraćajnice te se mole vozači za poštovanje iste, kao i za strpljenje i razumjevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja.