Više od hiljadu Banjalučana, a posebno oni najmlađi, uživalo je u brojnim i zabavnim sadržajima uz ukusne i zdrave proizvode na 2. banjalučkom pikniku u parku “Mladen Stojanović”.

Ovaj piknik organizovala je kompanije “Krajina klas”, u saradnji sa Rekreativnom zonom Banjaluka.

“Imali smo pozitivne reakcije sugrađana nakon održanog prvog banjalučkog piknika prošle godine, pa smo se zato odlučili da to uradimo i ove godine. Promijenili smo koncepciju samog piknika, ove godine planiramo svakog mjeseca da organizujemo po jedan piknik na različitim lokacijama u gradu”, kazala je Andrea Lizdek, marketing asistent u “Krajina klasu”.

Za ovu lokaciju piknika odabran je park, a naredna mjesta održavanja mogli bi biti izletište Trešnjik i tvrđava Kastel, kao i druge lokacije.

Kako je istakla Lizdekova, da bi druženje građana u prvom ovogodišnjem pikniku proteklo u što boljoj atmosferi, pobrinuli su se “Manja”, domaći trgovački lanac “Tropic”, kompanije “Mlijekoprodukt”, “Zlatiborac”, “Vitinka”, “Vitaminka” i “Minea”, čije su proizvode konzumirali učesnici.

“Brend ‘Vitalia’ je sponzor piknika. Zadovoljstvo je što smo u prilici da damo doprinos promociji zdrave porodice sa zdravim navikama“, kažu iz “Mlijekoprodukta”.

Izvor: Nezavisne