Tužilaštvo i MUP nam ne smiju reći istinu zato što je previše surova, rekao je Davor Dragičević večeras na Trgu Krajine u centru Banjaluke.

– Sedmog jula na trgu “Davida Dragičevića” pokazaćemo svu našu snagu, mirno i dostojanstveno – rekao je on.

Davor se zahvalio ljudima iz Novog Grada na statui koju su mu poklonili. Rekao je da ima nove snimke, i traži da se do oktobra riješi slučaj.

– David nije htio da poklekne pred vama i zato ste ga ubili. Ubili su ga pripadnici MUP-a sa još nekim ljudima. Ako ne budete riješili do oktobra, sve ću pustiti u javnost. Sve snimke i sve materijalne dokaze do kojih sam došao. Pustiću snimke i u svijet da vide kako se ovdje ubije mladost i budućnost. Da vide kako je surovo ubijen David. Uz nas je preko 90 odsto pripadnika MUP-a, Tužilaštva i ostalih institucija.

Moraće se svi izjasniti da li su uz nas. Predsjednice, ako ti je stalo do Davida, do mene, do ljudi iz grupe imaš rok do oktobra. Ako to ne riješiš, neće biti ni izbora, ni ubica, ni tužilaštva. Svi znate da je u ubistvu učestvovao MUP. Prvi put ste ga ubili na konferenciji za novinare, probajte samo još jednom da ga ubijete, pa ćete  vidjeti šta će biti – naglasio je Dragičević.

Poručio je da neće u grob otići dok ne bude otkrivena istina i pravda.

– Biću tu dok ne budu uhapšeni i procesuirani svi koji su učestvovali u Davidovom mučenju i ubistvu – ističe on.

Izvor: srpskainfo