Kada su ljetne temperature visoke i ne osjećamo se prijatno u omiljenim farmerkama, a suknje su nam dosadne ili ih ne volite, ljetne alternativne opcije dođu kao pravi spas.

Prodavnice su pune različitih modela pantalona za svačiji ukus. Najveće ljetne trendove kada je riječ o pantalonama otkrijte u nastavku.

Pastelne pantalone

Delikatan i romantični izgled možete lako kreirati uz pastelne nijanse. Možete početi sa pantalonama: blago ružičaste, ljubičaste, zelene ili plave pantalone izgledaju sjajno sa jednobojnim majicama, pletenim topovima ili neobičnim košuljama. Dodajte sandale sa visokom potpeticom ili patike i začinite svoj izgled velikom torbom ili maramom.

Pantalone sa štampom

O najmodernijim otiscima ovog ljeta, već smo govorili, pa je vrijeme da vaše znanje iskoristite u praksi. Tražimo svijetle pantalone sjajnih boja sa otiscima cvijeća, granama palme ili prugama i tufnicima. Bijela majica savršeno balansira ovaj izgled. Kada je riječ o obući, predlažemo da odaberete moderne papuče.

Pantalone u jarkim bojama

I, naravno, ljeto zahtijeva boje! Prema tome, svijetlo narandžaste, crvene i zelene pantalone moraju se nužno uklopiti u vašu garderobu. Možete se igrati sa materijalima i teksturama.

Dodajte jednostavne espadrile, torbu od slame i uske naočare – idealan modni izgled za svaki dan je spreman.