МАЊАЧА, 8.ОКТОБРА /СРНА/ - На полигону Мањача код Бањалуке успјешно је реализована вјежба под називом "Динамичан одговор 13-4"

Na regionalnom putu Kola-Stričići sutra će privremeno biti obustavljen saobraćaj zbog bojevog gađanja na vojnom poligonu Manjača, a vozila će biti preusmjerena na putni pravac Kola-Ledenice-Stričići, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Obustava saobraćaja biće na snazi od osam do 16 časova, ali će u određenim intervalima, kada to bezbjednosni uslovi budu dozvoljavali, vozila biti propuštana.

Na području Banjaluka do sutra do pet časova ujutro na snazi će biti zabrana saobraćaja u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića na dijelu od Hotela “Bosna” do Ulice Marije Bursać, koja će biti pretvorena u pješačku zonu.

U ostalim banjalučkim ulicama u kojima se izvode radovi na snazi su obustave i izmjene režima u odvijanju saobraćaja, te je na tim mjestima obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije.

Na graničnom prelazu Gradiška jutros je pojačan intenzitet saobraćaja na ulazu u BiH iz pravca Hrvatske, dok se na ostalim prelazima vozila ne zadržavaju duže od pola časa.

Izvor: srpskainfo