Kandidat za narodnog poslanika Draško Stanivuković objavio je video sa ženom protiv koje će Univerzitetski klinički centar RS, kako je danas saopštio, pokrenuti disciplinski postupak.

Ona je, ne znajući da se snima Stanivukovićeva posjeta bolnici, rekla da je „plata nikakva“ i da već tri godine nisu uplaćeni doprinosi, što je rukovodstvo UKC ocijenilo kao povredu radne obaveze.

Saopštenje je izdato dan nakon što je kandidat za Narodnu skupštinu, Draško Stanivuković, objavio snimak na kojem se vidi kako on nenajavljeno ulazi u zgradu Klinike za ginekologiju i akušerstvo i odmah nakon toga ženu kod pulta, kojoj je snimljen samo glas, u naočigled neformalnom razgovoru pita kako ide posao, a zatim i da li se uplaćuje zdravstveno osiguranje.

ДИСЦИПЛИНСКО јер је рекла ИСТИНУ!

❌ ДИСЦИПЛИНСКО јер је рекла ИСТИНУ!✅ Остајем уз тета Зору као подршка у сваком смислу!▶️ Велико БРАВО свим људима који се одваже борити за ИСТИНУ и ПРАВДУ и за своју ОТАЏБИНУ!

Geplaatst door Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković op Vrijdag 14 september 2018

– Ovo je teta Zora. Juče se slučajno našla u mom video snimku, kada je rekla istinu, koliko dugo ne prima doprinose. Zamislite, u ovoj zemlji vas kažnjavaju zato što govorite istinu – rekao je Draško Stanivuković.

Radnica UKC je objasnila da joj je juče glavna sestra na Klinici za ginekologiju pozvala i rekla da će biti kažnjena.

– Pitala sam „zašto ću biti kažnjena“. Da li kradem, otimam ili ne radim dobro – navela je ova žena.

Dodaje kako joj je plata 405 maraka sa toplim obrokom i regresom.

– Ja od toga ne mogu da živim – istakla je na kraju teta Zora.

Izvor: srpskainfo