OVAN

Trenutno ste na profesionalnoj prekretnici i morate da donesete odluku koja će na duže staze biti važna za vašu karijeru. Novo poznanstvo vam dolazi i spremni ste da pred tom osobom pokažete osjećanja. Ukočenost u leđima.

BIK

Treba vam malo više vremena da biste mogli da ostvarite sve svoje planove. Budite strpljivi i uspjećete. Moguće je da ste pogrešno procijenili voljenu osobu i da postajete toga svjesni. Izbjegavajte unos alkohola i opijata.

BLIZANCI

Zabrinuti ste za svoje polje finansija i smatrate da nećete još dugo izdržati na isti način kao do sada. Dopada vam se jedna osoba koja vam nije uzvratila ljubavne signale. Pitate se kako da joj priđete. Potreban vam je odmor.

RAK

Niste zadovoljni svojim okruženjem i djeluje vam da je došlo vrijeme da mijenjate posao. Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom tokom današnjeg dana nećete imati sasvim dobar odnos. Koža vam je osjetljiva.

LAV

Nije vam lako da završite sve obaveze koje su pred vama. Generalno vam dosta toga ide usporeno i otežano danas. Moguće je da vam se dopada osoba koju ste upoznali spontano. Želudac vam je osjetljiv.

DJEVICA

Budite oprezni kada su u pitanju nove odluke na ovom polju, jer veoma lako možete da napravite grešku. Očekuje vas zanimljiv dan za nova poznanstva i flert. Možete da se nadate ozbiljnoj vezi sa Jarcem. Bavite se sportom!

VAGA

Ukoliko ne budete bili dovoljno posvećeni svojim obavezama moguće je da će uslijediti neke sankcije i kazne. Partner vam je vjeran i na neki način od vas zahtijeva dokaz da ste i vi prema njemu iskreni. Prolazna prehlada.

ŠKORPIJA

Neophodno je da poradite na komunikaciji sa nadređenima, jer biste u suprotnom mogli da dođete do većih problema. Moguće je da vam smeta to što voljena osoba više nije vama posvećena. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

STRIJELAC

Moguće je da niste sigurni na koju stranu da krenete. Poslovne promjene vam uskoro dolaze i na neki način su neminovne. Postoje manji problemi u komunikaciji sa voljenom osobom. Potrebno vam je više sna.

JARAC

Dajete svoj maksimum na poslovnom planu, ali ponekad imate utisak da zbog drugih uvijek ispaštate i izvlačite deblji kraj. Moguće je da između vas i voljene osobe postoje problemi. Mijenjajte loše navike.

VODOLIJA

Očekuje vas opuštena atmosfera. Danas nećete imati veći broj obaveza. Sa osmijehom završavate sve poslove. Zainteresovani ste za neobaveznu vezu, ali ne i za nešto više. Sloboda vam prija. Problemi sa zglobovima.

RIBE

Moguće je da niste sasvim zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju i da ste spremni da ih mijenjate. Dopada vam se osoba koja je povezana sa inostranstvom. Mogući su problemi sa kostima.