Tradicionalni humanitarni turnir ”Pomozite da pomognemo” u organizaciji Crvenog Krsta Banja Luka ove godine se organizuje u svrhu prikuplјanja novčanih sredstava za pomoć u radu Javne kuhinje Crvenog Krsta Banja Luka koju svakodnevno posjećuje 440 korisnika i kojima je obrok iz Javne kuhinje ujedno i jedini u toku dana.

S obzirom na slabu finansijsku situaciju i stalne potrebe za pripremanjem obroka, mole se sva preduzeća, kompanije, organizacije, pojedinci i svi lјudi velikog srca da u skladu sa svojim mogućnostima izdvoje određena novčana sredstva kako bi pomogli rad Javne kuhinje.

Crveni Krst Banjaluka već sedmu godinu organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu, a sve u cilјu prikuplјanja novčanih sredstava za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Ove godine humanitarni turnir će biti organizovan u subotu i nedjelјu, 24 i 25. novembra sa početkom u 09.00 časova u sali O.Š. “Borisav Stanković “.

UČEŠĆE: 30KM 

– uplate direktno na žiro račun:

551-001-00000-130-27

UniCredit banka, 
Crveni Krst Banja Luka, 
sa naznakom ” Za pomoć u radu Javne kuhinje”.

Pravo nastupa na turniru se stiče predavanjem jednog primjerka uplatnice u prostorije Crvenog Krsta Banjaluka svakim radnim danom od 10.00 – 14.00 ili slanjem fotografije uplatnice putem vibera (065/808-896) do 22.11.2018. godine, dok se drugi primjerak uplatnice donosi na dan turnira.

Propozicije takmičenja:

EKIPA : 5+1 (1-2 izmjene)

SISTEM TAKMIČENјA : Eliminacioni ili grupno (zavisno od broja ekipa)

TRAJANјE UTAKMICE:
2 časa i 10 minuta u prvoj fazi ,a u polufinalnim i finalnoj utakmici 2 časa i 15 minuta.

Za finaliste su obezbijeđene i vrijedne robne nagrade od sponzora turnira.

NAPOMENA : Igrač koji nastupa SAMO za jednu ekipu u prvoj fazi turnira, NEMA PRAVO nastupa za drugu ekipu u drugoj fazi turnira. (Jedan igrač IMA PRAVO nastupa za 2 ekipe OD STARTA turnira)

Kontakt osoba za informacije i prijave ekipa: 
Aleksandar Vulin – 065/808-896

*** U zavisnosti od broja ekipa, postoji mogućnost i da se igraju baraž utakmice o čemu će sve ekipe biti blagovremeno obavještene.