Jedni  će reći da, ukoliko želite da o nekome formirate mišljenje, prvobitno mu pogledajte u cipele i/ili torbu. One kazuju o tome da li određena osoba ima razvijen osjećaj za lijepo, da li je pedantna ili temeljna. Drugi će reći da su cipele potreba, torba luksuz, a mi ćemo ovim večernjim tekstom zadovoljiti i jedne i druge, te ćemo nešto i pokloniti… 🙂

O sestrama Stijaković, Snežani i Suzani, već smo pisale, a za njihov rad saznale smo sasvim spontano. Njihove torbe odišu posebnim linijama i bojama, a pažnju drugih privući ćete gdje god se pojavite sa njihovim aksesoarom u ruci ili ispod miške, koje nose jedinstven naziv Miss S Design Bags.

Uveliko smo zagazile u jesen, zima je na pragu, a vrijedne sestre su se predstavile sa novom kolekcijom.

-U odnosu na prethodne kolekcije gdje smo se više igrale bojama, ovaj put inspiraciju smo pronašle u jesenjoj romantici i popularnom “animal printu”, sa mirnim i svedenim tonovima. Ovom kolekcijom smo željele da istaknemo “divlju” , avanturistišku stranu žene koja želi da bude upečatljiva i originalna, kažu sestre Stijaković koje su godinama u ovom poslu, uz veliku podršku porodice.

NIŠTA BEZ “ANIMAL” PRINTA

Riječ je prije svega o leopard i zmijskim uzorcima koji, voljeli ih ili ne, svakako privlače pažnju. Međutim, s njima morate biti oprezni, jer veoma lako možete da pogriješite i da budete stilski neusklađeni (neprimjereni).

-Donose pravo osvježenje u garderoberu i veoma se lako kombinuju. Naravno, treba znati kako ovaj trend iznijeti, a najbolji način je da se poslužite starim, poznatim trikom ”manje je više”, a to podrazumijeva detalje kao što su cipele, ešarpe, kaiši i, naravno, nezaobilazne torbe. Ne treba pretjerivati sa animal printom, jer u suprotnom ćete izgledati kao da ste izašle iz džungle, savjetuju naše sagovornice.

NIJE SVE U NOVCU, SVE JE U LJUBAVI

Dakle, predstojeća jesen/zima kolekcija u znaku je “animal” printa, ali za svaku pohvalu je činjenica da ove dvije mlade dame nisu, zarad profesionalnog uspjeha, pristale na gaženje principa.

-Velike smo ljubiteljke životinja i prosto ne možemo zamisliti da radimo torbe od prave kože, tako da torbe isključivo radimo od eko kože i imitacije brušene eko kože.

Svaka torba za nas je posebna i prilikom izrade pristupamo joj sa velikom pažnjom, vodeći računa o kvalitetu izrade. Svaku torbu koju počnemo izrađivati, izrađujemo je kao da je pravimo za sebe, jer nikada ne bismo klijentici ponudile nešto što i same ne bi nosile. Sve naše torbe su izrađene od visoko kvalitetnih materijala i sam proces izrade traje i po nekoliko dana, iskrene su Snežana i Suzana.

Torbe iz nove kolekcije nisu, poručuju, ni velike, ni male, već baš po mjeri. Upravo zbog toga su izuzetno praktične, a mogu se nositi i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Spolja nikada ne biste rekle, ali prostrane su i u njima toliko toga stane.

-Bilo da su u pitanju male, velike, s ručkama ili “pismo-torbe” – za svaku ženu je torba neizostavni dio večernjeg i dnevnog “outfita”. Tako da oblik i sadržaj njene torbe u potpunosti odražava i upotpunjuje njenu ličnost i njene potrebe, zaključuju sestre Stijaković.

ZAIGRAJ I TI…

U kvalitet njihovih torbi uvjerile smo se i same. U svaki konac, kaiš, ručku, kopču, unutrašnje platno i džep utkana je ogromna ljubav.

U duhu prednovogoišnje euforije, Snežana i SUzana Stijaković odlučile su da obraduju jednu Banjalučanku i to tako što će joj pokloniti jednu torbu iz nove kolekcije, Stella torbu.

Da biste učestvovale u nagradnoj igri potrebno je:

  1. Share tekst na Vašom Fejsbuk profilu;
  2. Lajkujte stranicu https://www.facebook.com/missSdesignbags/
  3. Slobodno napišite zašto želite baš Vi ovu torbu.

Ime pobjednice objavićemo sutra, 20. novembra. Srećnooo 🙂