Nakon što je majka djeteta koje leži na infektivnoj klinici UKC RS u Banjaluci na svom Fejsbuk profilu objavila fotografije užasnog toaleta u bolnici, juče je, kako saznaje Srpskainfo, pozvana na razgovor sa načelnikom nadležnog odjeljenja.

Majka Marija Tomić Miličević je u pomoć pozvala i narodnog poslanika Draška Stanivukovića (PDP) koji je pokušao sve to ponovo da snimi, te kako tvrdi ostao zaključan na balkonu UKC RS, nakon što je isteklo vrijeme za posjete.

– Majka koja je odlučila da progovori o svemu me pozavala, a mene su tjerali da izađem čak i dvije minute nakon što je vrijeme za posjete isteklo. Doktori i sestre su me gledali kao da je došao đavo, a ne neki omladinac koji želi da popravi stanje – rekao je Stanivuković, te dodao da će podržati ovu hrabru majku koja je odlučala da javno govori o svemu.

ЗАКЉУЧАЛИ МЕ на БАЛКОНУ КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА јер сам дошао да СНИМИМ ИСТИНУ!

❌ ЗАКЉУЧАЛИ МЕ на БАЛКОНУ КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА јер сам дошао да СНИМИМ ИСТИНУ!❌ Мајку која ме ЗВАЛА да о овом ПРОБЛЕМУ скрене ПАЖЊУ сутра код НАЧЕЛНИКА ОДЈЕЉЕЊА позвали на РАЗГОВОР.‼️ ПРИЈЕТЊЕ ПОРТИРА!💪 Рекао сам ХРАБРОЈ МАЈЦИ ДРАГАНИ да има сву моју ПОДРШКУ и ЗАШТИТУ, она као и њено дијете?❓Гдје нам се ЛИЈЕЧИ ПОКОЉЕЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ?………………….❌ ZAKLJUČALI ME na BALKONU KLINIČKOG CENTRA jer sam došao da SNIMIM ISTINU!❌ Majku koja me ZVALA da o ovom PROBLEMU skrene PAŽNJU sutra kod NAČELNIKA ODJELJENJA pozvali na RAZGOVOR.‼️ PRIJETNJE PORTIRA!💪 Rekao sam HRABROJ MAJCI DRAGANI da ima svu moju PODRŠKU i ZAŠTITU, ona kao i njeno dijete?❓Gdje nam se LIJEČI POKOLJENJE REPUBLIKE SRPSKE?

Geplaatst door Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković op Maandag 26 november 2018

Podsjećamo, fotografije toaleta u bolnici na Paprikovcu u Banjaluci zgrozile su sve na društvenim mrežama, a na njima se vidi koliko su loši uslovi u ovoj zdravstvenoj ustanovi gdje se liječe brojni građani.

– Nisam sigurna liječi li se ovdje od infekcija, zaraza ili dolazi tu da se još koja od istih dobije – komentar je majke Marije Tokić Miličević koja je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografije, koje su zgrozile mnoge.

Kako je objasnila ovo je mjesto gdje su smještena djeca koja se liječe i dodala je da je ovo “naša stvarnost”.

Nezadovoljne građanke, žene i majke, izrazile su nezadovoljstvo i na društvenoj mreži portala Banjalucanke.com

Gospodo moja draga u našoj tužno BiH, ovo je naša stvarnost!!! Ovako izgleda WC u bolnici u kojoj je, sad dok ja ovo…

Geplaatst door Marija Tokić Miličević op Vrijdag 23 november 2018

Izvor: srpskainfo