Dragi mališani,

Pošte Srpske će vam i godine ispuniti snove, jer će vam omogućiti da na adresu „ Ulica Snježnih puteva  5“ ponovo „pišete Djedu Mrazu“ .                          

Stoga požurite, uzmite olovke u  ruke, i pišite vaše želјe, snove….,  a Djedovi pomoćnici poštari, će sva vaša pisma odnijeti Djedu Mrazu da ih pročita. 

Ova aktivnost namijenjena je najmlađoj populaciji, odnosno djeci iz vrtića i nižih razreda osnovnih škola.
Pisma možete slati do 16. decembra 2018. godine, iz svih dijelova Republike Srpske.

Završnica ove novogodišnje aktivnosti biće, obilјežena centralnom manifestacijom, 27. decembra 2018. godine u 11.00 časova u Domu omladine u Banjoj Luci.

U isto vrijeme, uz prigodan program, održaće se dodjele poklona i nagrada  mališanima koji su napisali najlјepša pisma, i u glavnim  poštama, u centrima radnih jedinica: Bijelјina, Prijedor, Doboj, Brčko, Trebinje, Sokolac, Zvornik i Foča

Tom prilikom, zajedno sa Djedom Mrazom, podijelićemo 500 novogodišnjih poklon paketića, 9 tableta, 9 rolera i 9 ruksaka. Takođe, vrtiću ili školi, koja na nivou Republike Srpske, pošalјe najviše pisama, dodijelićemo laptop.

U duhu dobrog predprazničnog raspoloženja, pišite vašem Djedu Mrazu, koji će vam unijeti više radosti u predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima.