U okviru programa prevencije nasilja u životima djece u BiH koji provodi IN fondacija, u srijedu 12.12.2018. godine u Gradskom pozorištu „Jazavac“ u Banjaluci sa početkom u 20 časova, biće odigrana predstava „Ćiro“, autora Tarika Filipovića.

Ličnost harizmatičnog „trenera svih trenera“ inspirirala je Tarika Filipovića i dramaturga Antonia Gabelića da napišu tekst o njegovom životu. Predstava je izazvala veliko interesovanje u cijelom regionu, a dobila je i visoke ocjene od kritike i publike za maestralnu glumu i duhovit tekst.

Organizatori predstave pozivaju pojedince i društveno odgovorne kompanije, da kupovinom ulaznice po cijeni od 20 KM i svojim prisustvom na predstavi, aktivno učestvuju u prikupljanju sredstava, kako bi se djeci omogućilo sigurnije i bezbrižnije odrastanje.

IN Fondacija za socijalnu inkluziju djece i mladih započela je krajem novembra kampanju pod nazivom “Gnijezdo ljubavi”, koja će trajati do kraja 2018. godine, a kojom želi informisati javnost da je briga šire zajednice o zdravlju, sigurnosti i zaštiti najranjivijih, najbolji pokazatelj snage ili slabosti svakog društva.

Podršku kampnji možete pružiti članstvom i donacijom klubu prijatelja djece IN fondacije “Klubko”, a aktivnosti pratite putem sajta www.infondacija.org kao i na društvenim mrežama, putem zvanične Facebook stranice i Instagram naloga IN fondacije, uz korišćenje hashtag-a #gnijezdoljubavi.

Izvor: nezavisne novine