OVAN

Osjećate da u vašem kolektivu vladaju negativne vibracije koje vam nikako ne odgovaraju. Novo poznanstvo kojem ste se okrenuli može da probudi u vama jake emocije, iako to niste ni malo očekivali. Problemi sa nervozom.

BIK

Očekuju vas manje promjene koje biste mogli lako da prihvatite. Trenutna situacija vam ide u prilog. Udvara vam se osoba koju ne poznajete dovoljno dobro, ali na neki način osjećate da vam njena energija prija. Nervni sistem je osjetljiv.

BLIZANCI

Možete da očekujete promjene kada je u pitanju vaš poslovni status. Vrijeme je da napravite neke drastične poteze. Voljena osoba će vam pokazati svoje pravo lice. Nećete biti pretjerano zadovoljni. Zubi su vam osjetljivi.

RAK

Moguće je putovanje kao i pokretanje poslovnih kontakata koji bi mogli da vam budu veoma važni. Dopada vam se osoba koja djeluje nekako distancirano, ali ćete ubrzo shvatiti da je to bila njena maska. Dobro se osjećate.

LAV

Ukoliko ste zabrinuti za svoje finansije to nije bez razloga. Okolnosti u kojima se nalazite vam trenutno nisu naklonjene. Moguće je da će vam se bivša ljubav vratiti iako je niste zvali nazad. Problemi sa krvotokom.

DJEVICA

Očekuju vas konflikti u bliskom okruženju. Pred vama je period u kojem ćete imati razne poteškoće na poslu. Iako ste veoma zaljubljeni u voljenu osobu, ne možete da budete nesvjesni njenih mana. Skloni ste alergijama.

VAGA

Očekuje vas naporan dan u kojem ćete mnogo energije i vremena trošiti na vaš posao. Potrebne su vam promjene na ljubavnom planu. Usamljeni ste i taj osjećaj vam jako smeta. Problemi sa stomakom su mogući.

ŠKORPIJA

Imate priliku da ostvarite veći dio svojih planova vezano za posao. Potrudite se da date svoj maksikum na ovom polju. Nekako neočekivano ulazite u novu vezu i to sa osobom koju dugo poznajete. Imate puno energije u sebi.

STRIJELAC

Manje prepreke na polju formalnosti i papirologije bi mogle da vas zadese. Pred vama je povoljan period da ih riješite. Poznanstvo koje ste ostvarili će biti važnije nego što ste očekivali. Osjetljiv urogenitalni trakt.

JARAC

Možete da se nadate poboljšanju na poslovnom planu. Pred vama je period u kojem ćete imati važna dešavanja. Niste sasvim sigurni da li sa voljenom osobom želite da menjate neke stvari. Izbjegavajte masnu hranu.

VODOLIJA

Možete da se nadate odmoru koji vam je sada neophodan. Pred vama je novi ljubavni izazov, jer želite da osvojite osobu koja djeluje kao da je neosvojiva. Problemi sa nesanicom i nervozom su mogući kod vas.

RIBE

Ukoliko se bavite poslom koji je povezan sa inostranstvom možete da očekujete veliki uspjeh. Uživate u prijateljskom odnosu sa vašom simpatijom i za sada još uvijek niste spremni da joj pokažete osjećanja. Zdravlje je dobro.