Davor Dragičević je živ i zdrav, ali je u velikom strahu i nema namjeru da se vrati u Banjaluku dok se okolnosti koje se dešavaju proteklih dana ne riješe, kazao je za Klix.ba njegov advokat Ifet Feraget.

Davor se oglasio povodom Božića kako bi smirio sve zabrinute ljude koji su strahovali i od najgoreg, a neki su mislili da je otet ili čak mrtav. On i Feraget čestitali su svim pravoslavcima Božić.

– Mogu me fizički ubiti, ali ostalo mi nikada neće oduzeti, a to je istina i pravda za Davida. Istinu znamo i zato je jedini zahtjev da se predmet prebaci na Tužilaštvo BiH i sve će vrlo brzo biti gotovo. Nijednu grešku nismo napravili za 10 mjeseci, a ophode se tako prema nama jer nemaju gdje – rekao je Dragičević.

-Ja nisam pobjegao, ja sam se sklonio. Rekao sam: Nećete me ubiti ko Davida. Bez borbe ne ide. Još uvijek sam živ i zdrav, voli vas vaš ćaća, nikad vas iznevjeriti neće. Ko hoće, idemo do kraja. Pravda za Davida, pravda za svu djecu. Ovo se jednom završiti mora – kazao je Dragičević.

VIDEO MOŽETE DA POGLEDATE OVDJE.

Njegov advokat rekao je da ne zna gdje se Davor nalazi, ali da je u velikom strahu.

Izvor: srpskainfo