Još uvijek nije poznat identitet osobe koja je juče stradala u saobrćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor, u mjestu Milakovići.

Kako je saopšteno iz Okružnog javnog tužilštva Banjaluka, uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac Siniša Marković, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

“Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja,  radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, saopšteno je iz tužilaštva.

Podsjetimo, u nesreći je učestvovalo putničko motorno vozilo marke “Opel” zagrebačkih registarskih oznaka, a nesreća se desila oko 14,30 časova. Vozač je stradao u vozilu koje je zahvatio požar.

“Po dosad dostupnim informacijama, auto je, nakon slijetanja, udario u brinu i onda je došlo do požara. Za kratko vrijeme ga je progutao plamen“, kazao je juče izvor “Nezavisnih”.

Izvor: nezavisne