OVAN

Preporuka je da povedete računa o tome sa kim planirate saradnju u budućnosti kako ne biste imali veće probleme. Potrebno je da imate dovoljno strpljenja kako bi partner shvatio da ste ipak tu za njega. Povedite računa o ishrani.

BIK

Moguće je da će vam trebati vrijeme da donesete neku konačnu odluku koja je vezana za vaše poslovno polje. Planirate da uđete u vezu sa osobom koja se nedavno pojavila u vašem životu. Sasvim dobro se osjećate.

BLIZANCI

Teško vam je da se organizujete na pravi način i tokom današnjeg dana veoma lako možete praviti neke greške. Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom ako želite da izbjegnete prekid. Variranje krvnog pritiska.

RAK

Učinićete sve što budete mogli da biste uspjeli da poboljšate poslovne okolnosti. Svjesni ste da mnogo toga zavisi od vas. Opustite se pored voljene osobe i uživajte u lijepim trenucima sa njom. Prolazan umor je moguć.

LAV

Očekuju vas manje komplikacije na poslovnom planu. Neće vam biti lako da realizujete sve ono što želite. Ukoliko flertujete sa osobom koju ste nedavno upoznali, mogli biste da otkrijete da ona nije slobodna. Zdravlje vam je dobro.

DJEVICA

Nećete doći do poslovnog napredovanja, jer postoji neko ko je protiv vas. Očekuju vas komplikacije na poslovnom polju danas. Djeluje vam da situacija sa voljenom osobom nije dobra. Povoljan je period za odmor.

VAGA

Pred vama je povoljan tokom kog nećete imati značajne prepreke ili bilo kakve probleme na polju posla. Moguće je da ste nezadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom. Moguća je jača glavobolja.

ŠKORPIJA

Imate utisak da nećete uspjeti da riješite sve poslovne probleme sasvim sami. Potrebna vam je pomoć osobe od povjerenja. Teško vam je da pokažete svoja osjećanja prema osobi do koje vam je stalo. Moguća je nesanica i nervoza.

STRIJELAC

Očekuje vas odličan dan za nova poslovna dešavanja, kontajte kao i za potpisivanje poslovnih ugovora. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da ćete imati zanimljiva dešavanja sa nekom novom osobom. Odlično se osjećate!

JARAC

Maksimalno ste posvećeni polju zarade i pred vama je odličan period u kojem ćete lakše dolaziti do novca. Možete da se nadate veoma lijepom odnosu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, imate udvarača. Problemi sa stomakom.

VODOLIJA

Ukoliko budete uspeli da izađete na kraj sa problemima koje sada imate na poslu, kasnije će vam mnogi biti zahvalni. Vlada tenzija u vašem braku i sve više vam se čini da je partner prestao da gaji osjećanja. Problemi sa grlom.

RIBE

Možete da očekujete jako dobar dan za pokretanje novih poslovnih projekata i dogovora. Osjećate se lijepo i ušuškano pored voljene osobe sa kojom ste ostvarili skladan emotivni odnos. Nemate nikakve probleme sa zdravljem.