OVAN

Nervoza koja dolazi iz vašeg poslovnog okruženja utiče i na vas lično. Moguće je da razmišljate o promjeni posla. Očekuje vas period u kom ćete razmišljati o prekidu neke emotivne veze u ste nezadovoljni. Povedite računa o nervima.

BIK

Mogući su problemi koji se vezuju za nesuglasice sa saradnicima. Vi ste tvrdoglavi i ne želite da popustite prvi. Želite neko vrijeme da se zabavljate i da uživate u svojoj slobodi. Niste spremni da uđete u vezu. Odlično zdravlje.

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati promjene na polju posla koje dolaze neočekivano. Pred vama je napet period. Pred vama je dan u kojem nećete biti pretjerano raspoloženi za nova ljubavna dešavanja, jer ste opterećeni poslom. Posjetite zubara.

RAK

Možete da očekujete iznenadnu ponudu koja bi mogla značajno da utiče na vaše polje zarade. Pred vama je uzbudljiva veza sa osobom koja vas magnetski privlači. Možete da očekujete zanimljiv dan. Zdravlje vam je dobro.

LAV

Možete da očekujete da ćete imati promjenljiv odnos sa poslovnim saradnicima. Pred vama je period komplikacija. Voljena osoba se prema vama ne ponaša onako kako biste željeli i očekuje vas napetost. Problemi sa bešikom.

DJEVICA

Možete da očekujete otvoren konflikt u poslovnom okruženju. Dobro znate ko su vaši neprijatelji. Nova poznanstva su pred vama i biće vam prilično interesantno. Ljubav vam kreće na bolje. Dobro se osjećate.

VAGA

Poslovna situacija nije onakva kakvu ste željeli. Očekuje vas neko razočarenje. Želite da mijenjate radno mjesto. Možete da se nadate stabilnom odnosu sa voljenom osobom. Vaš brak vam je sigurno utočište. Provjerite krvnu sliku.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete pozitivna poslovna rješenja i rasterećenje na ovom polju danas. Novo emotivno poznanstvo vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Bavite se sportom i pazite na svoju kondiciju.

STRIJELAC

Možete da očekujete promjene sa saradnicima. Pred vama je faza u kojoj će biti dosta novih projekata. Ukoliko planirate putovanje, mogli bist da ostvarite zanimljivo novo ljubavno poznanstvo. Mogući su problemi sa probavom.

JARAC

Posao vam ide sve bolje i bolje. Pred vama je odlična mogućnost za zaradu i stabilizaciju na ovom polju. Nije vam problem da otvoreno pokažete osjećanja i da zavedete simpatiju. Manji problemi sa grlom i sinusima.

VODOLIJA

Možete da očekujete manji sukob sa nadređenima koji smatraju da niste dovoljno angažovani na poslu. Partner nije zadovoljan vašom vezom, ali vi kao da to ne primjećujete. Manji problemi sa nesanicom i nervozom su mogući kod vas.

RIBE

Konačno ste pokrenuli posao koji ste dugo planirali i sada očekujete veliko poboljšanje na ovom polju. Sa partnerom dolazite do neke monotonije koja vam za divno čudo prija. Osjećaj sigurnosti vas opušta. Osjećate se sasvim dobro.