Jedno od najbrže rastućih imena u svijetu nakita i satova – Oxette, stiže u Banjaluku.

Konačno OXETTE ❤ BANJA LUKA

Konačno OXETTE ❤ BANJA LUKALuksuzna oaza nakita I satova Oxette, oduševljeno otvara svoja vrata u četvrtak, 21. marta u 16h u Delta Planet Shopping Centru u Banjoj Luci..Budi dio našeg velikog otvorenja . Upoznaj Oxette, grčki brend koji s ljubavlju pretvara žene širom svijeta u grčke boginje ljepote, zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu koji predstavlja kombinaciju elegancije, neformalnosti i glamura Cijenimo kvalitet i volimo estetiku, pratimo modu i modne trendove, njegujemo svoj osobni stil koji je u isto vrijeme senzualan i profinjen.Za dan otvorenja pripremili smo specijalna iznenađenja!!!

Geplaatst door Oxette BosniaHerzegovina op Woensdag 13 maart 2019

Moderan i unikatan dizajn, cijena i kvalitet, razlozi su prisutnosti ovog grčkog brenda u više od 30 zemalja svijeta, a impresivnom popisu metropola u kojima se može pronaći njegova bogata ponuda, uskoro će se pridružiti i grad Banjaluka prodajnim mjestom u TC Delta Planet.

Ključ uspjeha dugogodišnje tradicije izrade nakita zasigurno se krije već i u samom porijeklu imena.

Riječ ‘oxette’, odnosno ‘snažna žena’, nastala je od grčke riječi OX (snaga, jako) i francuske riječi ETTE (žensko, ženski). Ova zanimljiva kombinacija riječi daje naslutiti o kakvom nakitu se radi.

Nakit namijenjen profinjenim, dinamičnim, modernim i nezavisnim ženama koje su već otkrile sebe, a modu koriste kako bi izrazile svoju ličnost i stav.

Upravo osobno izražavanje predstavlja filozofiju Oxette, čiji je dizajn inspiriran svjetskim trendovima u modi i umjetnosti, kombinujući eleganciju, neformalnost i glamur, koje ga čine nosivim u svim prilikama.

Ovaj statement nakit na originalan način upotpunjuje svaku odjevnu kombinaciju, bilo da se radi o dnevnoj prigodi ili pak ludom noćnom provodu.