Banjalučani su u subotu uveče imali priliku da uživaju u bezvremenskim hitovima jednog od omiljenih vokala regionalne scene – Željka Samardžića.

Ovaj pjevač je popunio plato ispred Muzeja savremene umjetnosti RS i okupio i stare i mlade, koji su se stopili u notama poznatih pjesama.

Samardžić je podsjetio publiku na svoje dobro poznate hitove, kao što su “Devet hiljada”, “Dajte jednu lošu”, “Ne daj da te rade”, ali i pokazao da publika veoma dobro poznaje i stihove s novog albuma pjevajući s njim “Baš šteta” i “Javi se”. Ovdašnju publiku počastio je i s novom pjesmom koja još nije ugledala svjetlost dana, a koja će se zasigurno slušati tokom ljetnih mjeseci.

Banjaluka je bila i ostala ljubavna adresa, govorio je Samardžić izvodeći istoimenu numeru, a stotine Banjalučana nije krilo oduševljenje upriličenim dvosatnim druženjem.

Numera “Anđele moj” prizvala je sjećanja na Tošeta Proeskog, kome ju je posvetio. A, i da januar može da prošeta aprilom dokazao je upravo izvodeći pjesmu “Januar”. Koncert Željka Samardžića održan je povodom 22. aprila – Dana grada Banjaluka.

Izvor: nezavisne