Udruženje frizera i kozmetičara Banja Luka, pod pokroviteljstvom Grada, organizuje reviju frizura, a koja će biti održana večeras od 18 do 20 časova u Kulturnom centru Banski dvor.

Svi zainteresovani će potpuno besplatno imati priliku da vide koji su to trendovi kada su u pitanju maturske, svadbene i komercijalne frizure.

„Revija se održava u okviru ‘Proljeća u Banjaluci’, a našim sugrađanima smo željeli da priuštimo jedan umjetnički program uz mogućnost da vide šta je to trend u fizurama. Učesnici su članovi Udruženja frizera i kozmetičara Banja Luka“, rekla je Žana Cumbo, u ime Udruženja frizera i kozmetičara Banja Luka.

Dodala je da je sve osmišljeno tako da mladost prati šta je u trendu, a željeli su napraviti i dati slobodu mladima da naprave neku drugačiju odluku o svom izgledu što se tiče frizure.

„Maturske frizure su sada aktuelne, pa će ovo biti prilika da svi oni koji sada slave, nađu za sebe neku ideju. I treća, odnosno komercijalna varijanta, donijeće neke svakodnevne, poslovne frizure“, rekla je Cumbo.

Pored ženskih frizura, biće i pet muških modela koji će prikazati šta je moderno kada je u pitanju muška kosa.

Cumbo je naglasila da će modeli nositi aktuelnu odjeću butika sa područja grada, te da će biti obučeni u maturska odijela i imaće maturske frizure, kao i poslovne varijante.

Biće ovo prilika da frizeri iskažu svoju kreativnost na neki možda drugačiji načina, a pritom da ipak ostanu u trendu.