OVAN

POSAO: Moguće je da ćete zbog problema u komunikaciji sa nekim iz poslovnog okruženja napraviti sebi problem koji će imati dugotrajne posljedice.

LJUBAV: Odlučili ste da pokažete partneru šta očekujete od vaše veze. Čekate pravi trenutak da pokrenete to pitanje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama.

BIK

POSAO: Ako se nadate velikoj promjeni na poslovnom planu, ostaćete razočarani. Budite skromniji u svojim očekivanjima.

LJUBAV: Vaše nezadovoljstvo trenutnom vezom samo raste i postaje vam jasno da je ta priča gotova.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa krvnom slikom.

BLIZANCI

POSAO: Ovaj dan vam nosi promjene i neočekivane komplikacije koji mogu da ugroze mir koji ste do sada na neki način imali.

LJUBAV: Neočekivano ćete sresti osobu iz prošlosti koja će u vama probuditi jake emocije koje će i vas same iznenaditi.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RAK

POSAO: Očekujte pozitivan preokret koji će vam donijeti priliku za povećanje zarade. Od vašeg zalaganja zavisi koliko ćete je dobro iskoristiti.

LJUBAV: Došlo je vrijeme za velike odluke na emocionalnom planu. Ako razmišljate o sklapanju braka, naredni period vam je posebno povoljan za tako nešto.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa bešikom.

LAV

POSAO: Postoji mogućnost da vam neko iz poslovnog okruženja daje potpuno pogrešne savjete koje vi ne prepoznajete kao takve i vjerujete im.

LJUBAV: Voljeli biste da prebolite osobu sa kojom ste se nedavno razišli, ali u isto vrijeme vas rastužuje pomisao da je zaboravite. Jako vam je teško.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima.

DJEVICA

POSAO: Vaš plan će poremetiti iznenadni troškovi, ali uz promjenu organizacije moći ćete da se izborite sa tim na pravi način.

LJUBAV: Vaša veza prolazi kroz još jednu krizu, a ukazuje vam se prilika za manju avanturu. Niste sigurni šta treba da uradite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete miran dan u kome vaša rutina ni na koji način neće biti poremećena. Opustite se danas.

LJUBAV: Vaš partner je pokazao neke svoje strane koje su vas jako iznenadile. Vaša percepcija, te veze se mijenja i više ništa nije sigurno.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresivnim stanjima.

ŠKORPIJA

POSAO: Današnji dan je povoljan za poboljšanje odnosa sa kolektivim. Ako postoji nešto iz prošlosti zbog čega se kajete, pravi je tren da se izvinite.

LJUBAV: Imaćete zanimljiv razgovor sa osobom koja već duže vremena pokušava da vas osvoji. Način na koji se ponaša prema vama vam podiže samopouzdanje.

ZDRAVLJE: Odlično se osjećate!

STRIJELAC

POSAO: Nadate se napretku na poslovnom nivou i to vam daje motivacije i energije da se maksimalno trudite.

LJUBAV: Moguće je da odbijate da priznate sebi koliko su ozbiljni problemi koje imate sa partnerom. Niste navikli na tako komplikovane odnose.

ZDRAVLJE: Moguć je kamen ili pijesak u bubregu.

JARAC

POSAO: Budite oprezni kada je u pitanju donošenje odluka. Jedan rizičan potez vas može dovesti do gubitka trenutne pozicije.

LUBAV: Sve više stičete utisak da voljena osoba više brine o svojim potrebama nego o vašoj zajedničkoj budućnosti i to vas ljuti.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa imunitetom.

VODOLIJA

POSAO: Jako je važno da sačuvate smirenost pred problemima koji će se neočekivano pojaviti. Ništa nije tako nerješivo kako nekad izgleda.

LJUBAV: Možete da očekujete novo poznantvo sa osobom koja će vam otvoreno pokazati svoje interesovanje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa srcem.

RIBE

POSAO: Danas ćete imati osjećaj da vam ništa ne polazi za rukom uprkos svom trudu. Imajte na umu da je to samo prolazno teško stanje.

LJUBAV: Sve više vam nedostaje sloboda i čekate povod da konačno prekinete vezu koja vas već duže vremena samo opterećuje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom.