Ako ćemo baš iskreno, najvjerovatnije ćete pri kupoviti cipela izabrati one crne boje, nego neke druge, naročito ako su vam finansijska sredstva ograničena, a vi računate da su crne salonke ili sandale klasika i da ih možete kombinovati sa svom garderobom. U slučaju da spadate u manju grupu onih koje su kupile ili iz prethodnih sezona imaju nešto koloritniju obuću, evo prijedloga sa čim da kombinujete i kako da nosite sve one plave, zlatne, zelene i crvene cipelice…

Ako je do sada i bilo razloga da se ustežete i sebi uskraćujete hir, recimo, plavih ili srebrnih cipela, od danas više nema izgovora, jer i cipele u boji se jednako dobro mogu kombinovati sa ostatkom garderobe, a efekat stilske zaokruženosti lako i jednostavno možete postići na sljedeći način:

1. Plave cipele

Nosite ih sa bež, zelenom, krem ili bijelom i žutom odjećom – nećete pogriješiti!

2. Zlatne cipele

Najefektniju kombinaciju postići ćete ako ih kombinujete sa crnom, crvenom, bijelom, plavom ili bojom burgundac.

3. Zelene cipele

Proljeće i ljeto su idealno vrijeme da nosite zelenu obuću. Pokušajte da ih kombinujete sa bojama prirode kao što su braon i žuta ili nešto hladnijim nijansama poput plave, naravno crna ili bijela su uvijek odličan izbor.

4. Narandžaste salonke ili sandale

Sjajno će se uklopiti u preplanuo ten, a ukoliko poštujete pravilo da ih kombinujete sa bojama koje možete pronaći u prirodi – bijelo, žuto, crveno, braon ili oker bićete veoma zadovoljni, naravno, plava boja je takođe odličan izbor.

5. Ljubičaste salonke

Često viđate poznate dame kako nose ovu boju cipela. Nije tajna da je ova nijansa izuzetno šik, baš kao i da u kombinaciji sa bijelom, teget, pink, zelenom i bež čini vaš izgled veoma sofisticiranim.

6. Crvene cipele

Uvijek i svima dobro stoje! Nema razloga da ih ne nosite, čak i kada mislite da uz njih nemate šta da nosite. Sigurno u garderoberu imate mnogo komada odjeće narandžaste, crne, bijele ili plave boje, a one su upravo savršena kombinacija. Uz to bi i bež kombinacija mogla da dobije sasvim novu notu ako obujete, te crvene cipelice za ples!

7. Srebrne cipele

Izgledaju kao hladan i nepristupačan metal, ali ako ih nosite sa ljubičastom, plavom, bijelom ili crveno-crnom kombinacijom i bez nakita ćete izgledati božanstveno.

8. Žute cipele

Zeleni sako ili proljećna jaknica, bilo koji komad odjeće napravljen od teksasa, koji je ove sezone veoma moderan ili nešto iz bež ili bijelog spektra boja biće odličan da se kombinuje sa žutim cipelama. Za sve sunčane dane koji su tek pred nama budite odvažni da ponesete sunce na vašim stopalima…