OVAN

POSAO: Za sve osobe rođene u ovom znaku koji se bave privatnim poslom, današnji dan znači mogućnost ostvarivanja neke veće zarade.

LJUBAV: Spremni ste za važne odluke i ozbiljno planirate budućnost, ali vaš partner ne misli da je vrijeme za to. Ima utisak da sve doživljavate preozbiljno.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BIK

POSAO: Došli ste do prezasićenja istom svakodnevicom koja vam se ne dopada, a koju se plašite da napustite. Moguće je da ćete pokrenuti konačnu promjenu.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete upoznati osobu rođenu u vašem znaku i da ćete ostvariti dobru komunikaciju sa njom od samog početka.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osjetljivi danas.

BLIZANCI

POSAO: Zadovoljni ste trenutnim stanjem na poslu, pogotovo po pitanju finansija. Dugo ste radili da biste dovde došli i sad uživate u onom što ste postigli.

LJUBAV: Ne očekuju vas turbulentna dešavanja na emotivnom planu. Vašu vezu sa voljenom osobom kao da ništa ne može da poremeti.

ZDRAVLJE: Pazite na štitnu žlijezdu i hormone.

RAK

POSAO: Velika očekivanja vas neminovno vode ka razočarenjima. Pokušajte da realnije shvatite okolnosti u kojima se nalazite.

LJUBAV: Toliko ste zaljubljeni u svog partnera da ste spremni da se potpuno promijenite da biste ga zadržali dugo pored sebe.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa migrenom.

LAV

POSAO: Ovo je pogrešan trenutak da se zalećete u nove poduhvate. Najbolje bi bilo da sve važne planove odložite za neki drugi put.

LJUBAV: Veoma vam se dopada jedna osoba koja prema vama ne pokazuje nikakvo interesovanje. Privlači vas izazov da je osvojite.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući.

DJEVICA

POSAO: Konačno je došlo vrijeme za neke pozitivne preokrete. Moguće je da ćete dobiti pomoć u rješavanju svojih problema na neočekivani način.

LJUBAV: Jedna jaka i samopouzdana osoba će otvoreno pokazati interesovanje za vas. Njen hrabri stav vas istovremeno odbija i privlači.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate danas.

VAGA

POSAO: Polako dolazite do unapređenja kome se nadate. Nastavite da se trudite ovako još nekoliko mjeseci i doći ćete do svog cilja.

LJUBAV: Želite da uđete u vezu koja je stabilna i javna. Dostva vam je komplikacija koje idu uz tajnu vezu.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža, ukočeni ste.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete danas imati i više posla i više energije da radite, pa će vam ovaj dan proći aktivno i uspješno.

LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu i kratkim avanturama. Niste raspoloženi da se vežete za neku osobu na duže vrijeme.

ZDRAVLJE: Odgovara vam bavljenje sportom.

STRIJELAC

POSAO: Danas vas očekuje napeta atnosfera na radu i sukobi sa bliskim saradnicima. Pokušajte da ne napravite nešto mnogo naglo.

LJUBAV: Odlučili ste da više ne krijete svoje nezadovoljstvo i da ozbiljno popričate sa svojim partnerom o vašoj budućnosti..

ZDRAVLJE: Slabija cirkulacija.

JARAC

POSAO: Spremni ste za velike promjene i aktivno inicirate njihov početak. Imate osjećaj kao da ste predugo trpjeli nešto što vam ne odgovara.

LJUBAV: Izneđu vas i osobe koja vam se dopada stoje brojne prepreke. Moguće je da je vaša veza na neki način zabranjena.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža.

VODOLIJA

POSAO: Nalazite se na raskrsnici po pitannu vaše karijere i svjesni ste prednosti i mana svih opcija. Neodlučni ste u kom pravcu da krenete.

LJUBAV: Provešćete lijep dan sa voljenom osobom ispunjen lijepim trenutcima koje ćete oboje dugo pamtiti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojoj jetri i bubrezima.

RIBE

POSAO: Današnji dan za vas ne nosi nikakve promjene. Pokušajte da spustite svoja očekivanja i prihvatite trenutnu situaciju.

LJUBAV: Voljena osoba pokazuje dosta nepovjerenja prema vama zbog čega vas stalno ograničava. Ne želite to da trpite.

ZDRAVLJE: Uznemireni ste i pod stresom.