Moja privrženost Čoli i njegovoj muzici traje od 1978. godine. Tada me je s njim upoznao Kemal Monteno, a Zdravko je bio i ostao kulturan, fin i savršen muškarac. Pojava. Zato ne bih podnijela da ne odem na njegov koncert – ovako je govorila Banjalučanka Majda Arnautović, najveća obožavateljka Zdravka Čolića u Banjaluci.

Na svakom koncertu u Banjaluci Majda mu je poklanjala buket cvijeća. To je, jednostavno, bio neizostavni dio Čolićevog koncerta u Banjaluci.

Sinoćnji koncert Zdravka Čolića na prepunoj tvrđavi Kastel održan je prvi put bez Majde, ali je već danas Čola obišao njen grob, odnio joj buket cvijeća i tako odao poštovanje.

Majda je preminula prije dvije godine od posljedica moždanog udara, u 61. godini.  Rođena 4. maja 1956. godine, po zanimanju krojačica, Majda je Čolu uživo slušala stotinjak puta.

Na pjevačevoj zvaničnoj internet stranici njeno ime je zapisano među 700 najvećih obožavalaca u SFRJ.

– Uvijek sam u prvim redovima i može se reći da mi je Zdravko postao prijatelj – tvrdila je ranije obožavateljka.

– Uredno čuvam sve njegove ploče, kasete, diskove, DVD izdanja, slike i postere. Sve njegove pjesme znam od riječi do riječi, a svi albumi su mu podjednako dobri – rekla je Majda.

Od omiljenog pjevača jednom je na stadionu Borca dobila mobilni telefon, ali druge darove nije dobijala.

– Gradske priče da mi Čola mjesečno šalje 100 evra su laž i besmislica. Međutim, ima istine kada kažu “kome Majda na koncert donese cvijeće, taj je zvijezda”– govorila je svojevremeno Majda.