Na žalost, preminulo je lane kojeg su pronašli ljubitelji životinja u Kotor Varošu, zalutalog, teško ranjenog i iscrpljenog.

Iako su mu pružili utočište, maleno stvorenje nije izdržalo. Uplaćena je i donacija od 100 evra za liječenje laneta, sa pozitivnim stavom da će sve biti u redu.

– Jedno najdivnije, najnježnije i najslađe stvorenje, da se rastopite. A ujedno, da vam duša pukne od jada. A ono se bori. I dok god se bori, borićemo se i mi – navedeno je juče na stranici organizacije „Udomljavanje životinja-Kotor Varoš“.

Opet smo bili kod čika doktora. 😔Slabije ručka i više spava. Stigli smo kući i nadamo se brzom oporavku. ⭐

Geplaatst door Udomljavanje životinja – Kotor Varoš op Woensdag 12 juni 2019

Međutim, tako nije bilo.

Odlučilo je ipak, da je drugi svijet ljepši.

Zaspalo je, onako tiho i bebeći.

Neka ti Vardi priča bajke.

I ovo par dana, je vijek divljenja i očaja.

Želja za životom, želja za napuštanjem zemlje.

Nismo željeli da mu mi odlučujemo o životu.

Uradili smo sve da mu uljepšamo zadnje dane.

A sada trči, bez imalo straha i bola, istakli su danas iz navedene organizacije. 

Maleno biće bilo je staro oko mjesec dana. Pronađeno je ucrvano, sa tri patrljka gdje su trebale biti nogice. Pretpostavlja se da mu je kosilica nanijela povrede i odsjekla noge. 

Maleni, lijepo snivaj…

Novosti o Bambiju. Jedno najdivnije, najnježnije i najslađe stvorenje, da se rastopite. A ujedno, da vam duša pukne od jada. A ono se bori. I dok god se bori, borićemo se i mi. Dug kod veterinara trenutno je 47KM i apoteka 12KM. I pored više od 10 000 ljudi koji je vidjelo prvu objavu, ni jedna konkretna pomoć još uvijek nije stigla. 15 pasa, 3 mačke, lane. Svako od njih ima neki problem, osjetljivi su, terapije, vožnje… zamislite se samo jedan dan na našem mjestu. A vjerujte, ne možete ni da zamislite.***Novosti! Plaćeno je sve za Bambija. Hvala Dubravka na donaciji 100e. <3

Geplaatst door Udomljavanje životinja – Kotor Varoš op Dinsdag 11 juni 2019