Dežurne službe

Policijska uprava Banja Luka – evidentirana su četiri krivična djela. Javni red i mir je narušen dva puta. Dogodile su se četiri saobraćajnr nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih lica.

Služba hitne pomoći – pregledana su 126 pacijenta i obavljeno 20 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika – rođeno je šest beba: jedna djevojčica i pet dječaka.

Vatrogasna jedinica – jedna intervencija.

Električna energija

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom danas je uredno. Za danas su planirana sljedeća isključenja zbog radova na mreži:

  • od 09:00 do 15:00 časova – dio naselja Krupa na Vrbasu.
  • od 08:30 do 13:00 časova – dijelovi ulica: Dušana Subotića, Karađorđeva od br.1 do br.50, Krajiških brigada i Velibora Janjetovića.
  • od 09:00 do 14:00 časova – dio ulice Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, te dijelovi naselja: Karanovac i Radulovići.

Izmjene u saobraćaju

  • Od 3. maja 2019. godine u 8.00 časova, biće potpuno obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića, i to na dijelu od „žutih zgrada“ do Banijske ulice, zbog izgradnje nove saobraćajnice.
  • Zbog završnih radova na izgradnji kružne raskrnice na Laušu, na ukrštanju Karađorđeve i Ulice Jovana Raškovića (kod restorana „Sirana“), biće potpuno obustavljen saobraćaja u vremenu od 8.00 časova 15. juna 2019. godine (subota) do 20.00 časova 17. juna (ponedjeljak), za sva vozila osim za autobuse na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju na pravcu Banja Luka – Saračica.
  • U subotu 15. juna 2019. godine, u vremenu od 7.00 do 18.00 časova, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila na putu Bočac – Agino selo, od stajališta za autobuse „Kotline“ do skretanja za zaselak Grlići, zbog izvođenja radova investicionog održavanja puteva.