Dežurne službe

Policijska uprava Banja Luka – evidentirano je šest krivičnih djela. Javni red i mir je narušen dva puta. Dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je troje lica lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći – pregledan je 91 pacijent i obavljene su 23 kućne posjete.

Ginekološko – akušerska klinika – rođeno je šest beba: šest dječaka.

Vatrogasna jedinica – pet intervencija.

Električna energija

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom danas je uredno. Za danas su planirana sljedeća isključenja zbog radova na mreži:

  • od 09:00 do 12:00 časova – dijelovi ulica: Danila Perovića, Vojislava Đede Kecmanovića, Koste Jarića, Miloša Dujića, Milovana Hrvaćanina i Vaclava Havlika Vene;
  • od 09:00 do 14:00 časova – dijelovu ulica: Kralja Aleksandra I Karađorđevića i Karađorđeve, te dijelovi naselja Motike i Kola-Radulovići.

Voda

Vodovod – snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Zbog radova na cjevovodu u Ulici Mladena Stojanovića, u četvrtak 19. juna, u periodu od 10.00 do 20.00 časova, privremeno će biti prekinuto vodosnabdijevanje potrošača dijelu navedene ulice – između raskrsnice ulica Mladena Stojanovića i Milana Radmana i raskrsnice ulica Mladena Stojanovića i Trive Amelice.

Izmjene u saobraćaju

  • Od 3. maja 2019. godine u 8.00 časova, biće potpuno obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića, i to na dijelu od „žutih zgrada“ do Banijske ulice, zbog izgradnje nove saobraćajnice.