U superfinalu šou programa “Pinkove zvezdice – All Stars” sinoć je u trci za pobjedu bilo 12 takmičara, a trijumfovao je mladi i talentovani Sergej Pajić iz Banjaluke.

Nakon prvog kruga osmoro takmičara prošlo je u drugi krug superfinala, dok je u trećem, i ujedno posljednjem krugu, mjesta bilo samo za dvoje. Plasman u treći superfinalni krug izborili su Sergej Pajić i Bojana Radovanović, koji su izveli pjesme koje su obilježile njihovo učešće u “All Stars” sezoni.

Bojana je izvela miks pjesama “Taki, taki”, “Say my name” i “New rules”, dok je Sergej pjevao pjesmu “Trans”, koju u originalu izvodi Milan Stanković.

Pobjedu u jubilarnoj petoj sezoni “Pinkovih zvezdica” odnio je Sergej koji je imao 29,45% glasova publike, dok je Bojana imala 24,55%. Sergej je bio vidno iznenađen i nije mogao da dođe sebi kada je čuo svoje ime, a ostali takmičari, kao i članovi žirija, odmah su pritrčali da mu čestitaju.

Svi superfinalisti dobili su slatki paket u svojoj težini, dok je pobjednik dobio vaučer od 150.000 dinara za kupovinu namještaja, zatim još jedan vaučer za kupovinu od 50.000 dinara, telefon sa karticom, kao i putovanje u Crnu Goru.

Petoro superfinalista dobilo je i po jedan mikrofon, a to su Darija Vračević, Antonia Gigovska, David Marković, Bojana Radovanović i Sergej Pajić. Mnogi takmičari sinoć na sceni nisu zadržali suze radosnice.

Televizija Pink poklonila je jednom takmičaru put u Diznilend, kao zvjezdici koja se najbolje snašla u svim žanrovima, a to je Darija Vračević.

Drugi takmičar koji je takođe dobio putovanje u Diznilend je David Marković, kog je odabrao stručni žiri.

(Blic, Alo)