OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mladi Banjalučani otputovali su jutros na „Exit“, jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi, koji će biti održan u Novom Sadu od 4. do 7. jula. Besplatan prevoz na festival obezbijedio je Grad Banja Luka, a srećan put i dobar provod u Novom Sadu poželio im je zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić.

-Nastojimo da na svaki način vodimo brigu o svojim sugrađanima. Mi smo izuzetno ponosni na ovakve projekte kroz koje nastojimo da pokažemo ljudsko lice našeg grada. Drago mi je zbog ove omladine koja je danas otišla u Novi Sad. Svi oni koji su kupili kartu, sigurno bi našli način da dođu do Novog Sada, ali je lijepo da smo uspjeli organizovati ovaj prevoz, da mladi mogu ići zajedno i da se druže. Takođe, dugujemo veliku zahvalnost Novom Sadu i ljudima iz „Exita“ koji su nam veoma pomogli u organizaciji – rekao je zamjenik gradonačelnika, Srđan Amidžić.

Podsjetimo, još jedna manja grupa putnika, sa pojedinačnim ulaznicama, putovaće u Novi Sad u nedjelju 7. jula, u 10.00 čaaova, sa parkinga kod Muzeja savremene umjetnosti.