Rezervišite nedjelju, 11. avgust za veliki solistički koncert Dragane Mirković na tvrđavi Kastel u Banjaluci! 

Jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, sa najvećim brojem fanova i pratilaca, vlasnica internacionalne, muzičke televizije i izdavačke kuće DM SAT kao i 22 samostalna studijska albuma, dolazi na banjalučku tvrđavu održati veliki solistički koncert, koji će biti svojevrsni presjek njene blistave karijere, ispunjene velikim brojem neprolaznih hitova i pjesama koje svi volimo!

Poslije uspjeha prve ploče snima svake godine po jednu i polako su se izdvajali hitovi poput “Spasi me samoće”, “Kad bi znao kako čeznem”, “Mamina i tatina”, “Simpatija” i mnogi drugi. Kao član “Južnog Vetra” pjevala je na turnejama širom bivše “Jugoslavije”, a na koncertu na “Tašmajdanu” je pjevala pred tada rekordnih 11.000 ljudi. U svojoj, skoro tri decenije, dugoj karijeri snimila je preko 205 pjesama.

Draganin prvi film “Slatko od snova” je davne 1994. godine imao svoju premijeru. Film je bajkovita priča sa elementima komedije o Deni, djevojci koja sanja da postane zvijezda. U filmu su se pojavile mnoge zvijezde srpskog glumšta, a Dragana je za potrebe filma pjevala na engleskom jeziku i tako postala jedina folk pjevačica koja je pjevala na engleskom.

Na banjalučku tvrđavu Kastel stiže poslije mnogo godina, a ne treba sumnjati da će nam prirediti spektakl vrijedan pamćenja! Ulaznice po cijeni od 15KM i VIP po 50KM uskoro će biti dostupne na ticket servisu kupikartu.ba i na Trgu Krajine u Banjaluci.