OVAN

Spremni ste da se posvetite tome da ispravite neke greške koje ste na poslovnom polju pravili u prethodnom periodu. Moguće je da niste sigurni u osjećanja vašeg partnera i da vam je veza poljuljana. Mogući problemi sa pritiskom.

BIK

Okruženi ste poslovnim problemima i osjećate da ste pod velikim pritiskom. Neće vam biti lako da sve sami riješite. Nadate se pomirenju sa voljenom osobom koja vam ipak još nije dala neke konkretne znake. Grudni koš vam je osjetljiv.

BLIZANCI

Pred vama je nova poslovna ponuda. Moguće je da ćete imati priliku da promijenite radno mjesto. Nadate se susretu sa osobom do koje vam je stalo. Osjećate da ste spremni da joj pokažete svoja osjećanja. Mogući su problemi sa želucem.

RAK

Očekuje vas period u kojem ćete moći da ostvarite važne pomake na polju posla. Okolnosti vam idu u prilog. Imate povjerenje u svog partnera koji pokazuje da želi da vaša napreduje i da bude stabilnija u budućnosti. Odmarajte se.

LAV

Može se reći da je pred vama dobar dan kada je u pitanju posao. Ostvarićete ono što budete željeli. Dopada vam se osoba koja je pokazala da ima interesovanje ka vama. Uskoro je moguć početak veze. Prolazna uznemirenost.

DJEVICA

Ukoliko imate neku dilemu pustite da prođe određeno vrijeme prije nego što donesete odluku. Nemojte biti brzopleti. Pred vama je jako lijep period za početak nove ljubavi. Spremni ste da se prepustite osjećanjima. Nadutost vas muči.

VAGA

Potrudite se da se posvetite poslu i da obavite sve one zadatke koji čekaju na vas već neko vrijeme. Skloni ste pretjerivanju u prepirkama sa voljenom osobom. Poradite na tome da budete manje sujetni. Povišena temperatura.

ŠKORPIJA

Moguće je da se od vas mnogo traži mnogo na poslovnom polju i da je neophodno da se baš posvetite svojim obavezama. Želite da priuštite neko lijepo iznenađenje svom partneru. Možete da očekujete lijep dan. Pazite na krvni pritisak.

STRIJELAC

Moguće je da ćete imati manje komplikacije koje ćete uspjeti da prevaziđete jedino ako budete tražili nečiju pomoć. Moguće je da se partner udaljava od vas i da se vaša veza sve više komplikuje. Problemi zbog stresa su mogući.

JARAC

Imate priliku da napravite neke promjene na poslovnom polju. Posvetite se tome da osmislite plan rada. Možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom koja će vam pokazati da želi ozbiljnu vezu. Moguće su smetnje sa sinusima.

VODOLIJA

Preporuka je da povedete računa o komunikaciji sa nadređenima. Postoje stvari na kojima treba da poradite. Potrebno je da partneru pokažete da vam je iskreno stalo do njega. Povedite računa o ishrani i navikama.

RIBE

Potrebno je da poradite na organizaciji posla kako biste uspjeli da ostvarite sve svoje ciljeve na ovom planu. Planirate početak nove veze sa osobom do koje vam je stalo. Očekuje vas povoljan period za ljubav. Sasvim dobro zdravlje.