OVAN

POSAO: Ukoliko ne razumijete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono što je neizvjesno. Prije ili kasnije, stvari mogu da se iskomplikuju vama na štetu.

LJUBAV: Partnerovo jasno negodovanje dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

BIK

POSAO: Djelujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovnoj saradnji.

LJUBAV: Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati vaš ubrzani ritam.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

BLIZANCI

POSAO: Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.

LJUBAV: Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namjere, budite diskretniji i suzdržani u rekacijama.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

RAK

POSAO: Ukoliko vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa određenim saradnicima, budite promišljeni i nemojte dozvoliti da neko drugi govori u vaše ime. Procijenite kada treba da preuzmete kontrolu.

LJUBAV: Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno.

ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

LAV

POSAO: Neko vam je naklonjen i ima pozitivan uticaj na vaše poslovne planove. Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji vam novi dobitak ili neki vid moralne satisfakcije. Nemojte propustiti dobru priliku.

LJUBAV: Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osjetite veliki emotivni zanos koji vas približava dragoj osobi.

ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

DJEVICA

POSAO: Stalo vam je da prikrijete svoj trenutni neuspeh ili psihološku nespremnost i da se intenzivnije posvetite određenom zadatku. Međutim, vaš izraz lica govori dovoljno o vašem raspoloženju.

LJUBAV: Nemojte dozvoliti da se neko poziva na vaša obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vreme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu.

ZDRAVLJE: Nervozni ste.

VAGA

POSAO: U prilog vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika. Važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savjet i izbjegavajte popularne instant recepte.

LJUBAV: Očekuje vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promijeniti svoje mišljenje na vašu veliku radost.

ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

ŠKORPIJA

POSAO: Neko vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Zato, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka mjerila i pokušava da ograniči vaše poslovne mogućnosti.

LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa povjerenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

STRIJELAC

POSAO: Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu.

LJUBAV: Voljena osoba u duhu dobrih namjera pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da vas oraspoloži nekim novim i zanimljivim idejama.

ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

POSAO: Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na vašu koncentraciju. Zato nemojte dozvoliti drugima da vam nameću različite obaveze.

LJUBAV: Važno je da djelujete dovoljno ubjedljivo pred voljenom osobom. Neko vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače.

ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

VODOLIJA

POSAO: Neko ne odgovara na vaše zahtjeve i to dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbjegavajte svaki vid pretjerivanja koji narušava saradničku atmosferu.

LJUBAV: Neko vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja. Potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

RIBE

POSAO: Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate samo iz ružicaste perspektive.

LJUBAV: Neko vas nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.