Fondacija za unapređenje socijalne inkluzije djece i mladih u BiH (In fondacija),  u petak 27. septembra, sa početkom u 18.00 časova, počinje sa radionicama za djecu u Centru za podršku djeci i porodici „Gnijezdo“, u MZ Karanovac.

-Radionice će biti organizovane u okviru projekta „Rastimo zdravo i sretno“ koji je podržao Grad Banja Luka. Kroz set edukativnih radionica na temu zdravih životnih vještina i stilova djeca će biti osposobljena za bolji i adekvatniji odgovor na različite životne situacije, a tokom trajanja projekta za djecu će biti organizovana i posjeta Dječijem pozorištu RS – kažu u In fondaciji.

Takođe, u okviru projekta biće realizovane radionice pozitivnog roditeljstva, na kojima će roditelji imati priliku da uče o poželjnim  stilovima roditeljstva, postavljanjem jasnih granica djeci tokom njihovog odrastanja, značaju dosljednosti u vaspitanju, razvojnim fazama, rizicima i teškoćama koje oni nose, kako ih razumjeti te naučiti  kako te faze prevladati u zajedničku korist.

Ovim putem, In fondacija poziva roditelje koji imaju mogućnost i želju da učestvuju u radionicama u MZ Karanovac da se prijave IN fondaciji na  info@infondacija.org ili putem telefona broj: 051/ 464-460.