OVAN

Nije vam lako da na ovom polju ostvarite sve ono što želite. Vi ste sada u fazi koja vam donosi brojna ograničenja. Moguće je da vam se dopada osoba prema kojoj nikako ne možete da pokažete emocije. Želudac vam je osjetljiv.

BIK

Budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima kako neke vaše riječi ne bi bile pogrešno protumačene. Očekuje vas zanimljiva ljubavna situacija. Pred vama je dan koji donosi nov susret i novu vezu. Bavite se sportom.

BLIZANCI

Ukoliko ne budete bili posvećeni svom poslu, mogli biste da dođete do određenih komplikacija na ovom polju. Partner vam je vjeran i srećni ste, jer vam je odnos dobar. Očekuje vas povoljna faza za ljubav. Prolazna prehlada.

RAK

Neophodno je da poradite na koncentraciji kako biste mogli da ostvarujete bolje poslovne rezultate. Moguće je da vam smeta miješanje sa strane u vašu vezu. Sa partnerom treba iskreno da porazgovarate. Prijala bi vam masaža.

LAV

Moguće je da niste sigurni na koji način da se posvetite rješavanju poslovnih problema i da vam je potrebna nečija pomoć. Postoje manji problemi u komunikaciji između vas i voljene osobe. Potrebno vam je više sna.

DJEVICA

Dajete svoj maksimum i trudite se da napredujete kada je u pitanju vaš posao. Nećete odustati. Moguće je da ćete imati manje poteškoće na ovom polju. Očekuje vas veoma nezgodna faza na ovom planu. Mijenjajte loše navike.

VAGA

Danas nećete uspjeti da ostvarite sve svoje planove i najbolje bi bilo da unaprijed toga budete svjesni. Zainteresovani ste za udvarača koji vam pokazuje da ima iskrena i jaka osjećanja ka vama. Mogući su problemi sa zglobovima.

ŠKORPIJA

Moguće je da vas očekuje promjenljiva faza za posao i da vam neće biti previše lako da ostvarite stabilnost na ovom polju. Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Mogući su problemi sa kostima.

STRIJELAC

Važno je da se organizujete na ovom polju i da date svoj maksimum oko toga da posao obavite korektno. Odnos sa voljenom osobom bi mogao da zapadne u manju krizu. Važno je da budete spremni za promjene. Iscrpljeni ste.

JARAC

Potrebno vam je još neko vrijeme da saberete sve utiske i da na polju posla donesete svoju konačnu odluku. Moguće je da vam nedostaje osoba iz prošlosti. Još uvijek vam nije lako da prebolite. Mogući su problemi sa nesanicom.

VODOLIJA

Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate neke manje poteškoće na poslovnom polju, pa se pripremite za to. Djeluje vam da sa voljenom osobom po nekim pitanjima nikako ne možete da nađete kompromis. Odmarajte danas.

RIBE

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete uspjeti da realizujete svoje poslovne planove. Ne odustajete od osobe koju volite. Spremni ste da dugo čekate na njenu odluku da bude sa vama. Provjerite krvnu sliku za svaki slučaj.