Neke možete nositi samostalno, a neke je sjajno međusobno kombinovati…

Kako jesen odmiče, ulice se sve više pune odjećom prirodnih, zemljanih tonova koji osim što su klasični, ove godine su u trendu.

Od tamno smeđe do krem bijele, nose se sve nijanse smeđe. Ali, tri boje se posebno se izdvajaju.

Boja čokolade

Tamno smeđa je idealna boja za zimske mjesece, a ove godine je zastupljena u mnogim kolekcijama. Na svjetskim pistama i uličnoj modi možete naići na mnoge džempere, vunene kapute u ovoj boji. Ali, definitivno najzanimljivije su tamnosmeđe kožne pantalone, kožne haljine i kaput u toj boji.

Savjet:

Ponesete li tako “jak” odnosno upečatljiv odjevni komad, ostatak modne kombinacije mora da bude diskretniji.

Boja karamele

Ovo je definitivno boja ove jeseni. Trend je krenuo s čizmama u toj boji, a nastavlja se s kaputima, blejzerima i suknjama koje su u boji karamele potpuno in.

Pored toga što je moderna i elegantna, istovremeno je bezvremenska i klasična. Zato, ako je već nemate u svom garderoberu, možda je ova zima pravi trenutak da investirate u klasičan kaput u boji djevine dlake.

Boja vanilije

Riječ je o boji koja je veoma svestrana i laka za kombinovanje. Lijepo izgleda na ženi i kada kombinujete isključivo bež tonove, od glave do pete. S njom nema greške!

View this post on Instagram

📸: @thestreetpie MFW SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Ako više volite svjetlije tonove, možete nositi svijetle bež tonove, koji se lijepo slažu u kombinacijama s drugim smeđim bojama gdje odmah autfit čine “lakšim”.