Kada djetetu damo mogućnost da samo bira poklon za Novu godinu, Božić ili rođendan, obično očekujemo da će od nas tražiti neku modernu igračku ili komad garderobe.

Međutim, ponekad njihove najveće želje nisu usmjerene ka njima samima, već ka onima najmilijima. Upravo zbog toga, pismo jednog Mihajla oduševilo je i rastužilo sve one koji su imali prilike da vide njegovo pismo Deda Mrazu na društvenim mrežama.

Mališan po imenu Mihajlo, imao je samo jednu jedinu želju od Djeda Mraza, a to je da njegov brat Kosta, ponovo čuje, zbog čega je zamolio sve ljude da mu pomognu. Ovo toplo i sa puno ljubavi napisano pismo, pojavilo se na Tviteru, a svi oni koji su imali prilike da ga pročitaju, činili su to sa knedlom u grlu.

– Dragi Djeda Mraze, meni ne moraš ništa ove godine da doneseš poklone za Novu godinu. Ja bih samo želio da ljudi pomognu mom bratu da može da čuje. I ja i Kosta smo bili dobri ove godine! Mihajlo – napisao je ovaj mališan.

Možda najbolji opis emocija koje je Mihajlo izavao među ljudima koji su pročitali njegovu želju, može da posluži odgovor ispod slike od strane Tviteraša čiji nadimak na ovoj mreži glasi “Ivan Grozni”.

– Brate, steže me nešto u grudima kad ovo pročitah. Izuzetno mi je drago ako je “Djeda Mraz” pomogao da se djetetu ispuni želja, kao što pročitah u komentarima – napisao je on.

(Blic)