U Banjaluci je sinoć održan veliki koncert Marije Šerifović, prvi u nizu od tri novogodišnja koncerta koje Gradska uprava organizuje za sugrađane i sve posjetioce grada na Vrbasu.

Brojni Banjalučani i gosti uživali su u koncertu jedne od najpopularnijih regionalnih zvijezda.

Večeras u Banjaluci nastupa Јelena Tomašević od 21.00 do 23.00 časova, a zatim Crvena jabuka koja će zabavljati prisutne sve do jedan čas iza ponoći.

Prvog dana Nove, 2020. godine, od 21.00 počinje veliki koncert mlade pjevačice Aleksandre Prijović.

Dječija nova godina

I najmlađi će u 2020. godinu ući raspjevano i veselo. Program Dječije nove godine biće održan u “Zimskoj varoši” na Trgu Krajine. Početak je zakazan tačno u podne 31. decembra, a program počinje pjesmom u izvođenju mladog Banjalučanina Danila Milosavljevića, prenosi RTRS.

Potom će književnik za djecu Јovo Čulić govoriti poeziju i razgovarati sa prisutnim mališanima.

Uslijediće predstava “Deda mrazova ženidba”, koju će izvesti Gradsko pozorište Јazavac. Za kraj programa, planiran je muzički dio, ovaj put u izvođenju Đurđevdanske zvjezdice Elene Kesić iz Banjaluke.

Doček Dječije nove 2020. godine biće upriličen, kao i ranijih godina, uz svečano odbrojavanje i Djeda Mraza. U tom trenutku, u vazduh će biti pušteno i stotinu šarenih balona.

Dječija nova godina je samo jedan od segmenta bogatog programa koji Banjaluka priprema povodom novogodišnjih praznika.

Svi sugrađani i turisti, imaju priliku da posjete i “Zimsku varoš” na Trgu Krajine, koja nudi bogat turistički i gastronomski sadržaj, kao i dječiji program uz veliko klizalište.

Fenomenalna atmosfera na koncertu Marije Šerifović u centru Banje Luke! Više hiljada Banjalučana i turista iz zemalja…

Geplaatst door Grad Banja Luka op Maandag 30 december 2019

(nezavisne)