Nekome za zablistati karijera, a neko će stvoriti snažnu porodicu!

Godina 2020. po kineskom horoskopu je godina vladavine Pacova. Rakove očekuje boljitak na poslovnom planu, Ribe će uploviti u romansu sa bračnim ishodom, a Škorpije će zablistati i na poslu i upoznati srodnu dušu upravo kroz posao!

Rak

Astrologija predviđa progres ovom znaku. Prestanite da sjedite skrštenih ruku. Ali preuzmite brigu o sebi i Pacov (koji je vladar 2020) će vam biti zahvalan.

Naučite nešto novo. Potrebno vam je da krenete napredij Ukoliko želite da krenete na neki kurs ili neku edukativnu instituciju, ili ste poželjeli da pronađete plaćeniji posao, pravo je vrijeme za to.

Dosta je sjedenja i kukanja, uradite nešto za sebe. Pređite na sljedeći nivo. Obrazovanje će vam pomoći u tome.

Škorpija

Njihova složena priroda često ih sprečava od brzog postizanja uspjeha, kako u profesionalnoj sferi tako i u ljubavnim odnosima.

Ipak, uz njihovo strpljenje i rad tokom ove zime, Škorpije će prevazići sami sebe. Postići će vrhunac uspjeha i njihov novčanik “neće moći da se zatvori”.

Sudbina će ih spojiti sa prijatnom osobom upravo preko posla. Zato, ne idite daleko. Ovo neće biti tek romansa. Veza može postati jako ozbiljna.

Ribe

Riba će biti na vrhu blaženstva. Pacov će dopustiti Ribama da žive svoje snove. Čekaju vas zanimljivi događaji i nezaboravne avanture.

Ali, nemojte da propustite svoju šansu i ostvarite se u kreativnom pravcu. Ali, živeći za zadovoljstvo, ne zaboravite da treba da živite ispravno i igrate “iskreno”.

2020. će pomoći Ribama da izbjegnu razvode i rastanke, a postignu harmoniju u životu i odnosima. Osoba a kojom vas sudbina želi spojiti je negdje u blizini. Uplovićete u konkretnu i ozbiljnu vezu. I ne trošite svoja osjećanja na one sa kojima niste na istoj talasnoj dužini. Ove godine ne samo da ćete započeti lijepu romansu, već ćete i stvoriti snažnu porodicu.