Zabrinuti čitalac portala “Nezavisnih” proslijedio je snimak na kom se vidi kako teretni voz prolazi na pružnom prelazu u Zalužanima dok je rampa dignuta.

Čitalac je snimak napravio jutros u 6.45., a na snimku se vide i ljudi koji čekaju da voz prođe.

Zašto je rampa ostala podignuta večeras nismo uspjeli da saznamo, ali ćemo odgovor svakako potražiti sutra u Željeznicama RS.

“Inače, živim pored pružnog prelaza u Dervišima gdje se desila skorašnja nesreća i jako sam ogorčen na ovakve stvari”, rekao je za “Nezavisne” zabrinuti čitalac.

Dok voz prolazi u Zalužanima rampa ostala podignuta

Novi incident na pružnom prelazu u Zalužanima, voz prolazi dok je rampa podignuta.Saznajte više: https://srpskainfo.com/banjalucani-zabrinuti-dok-je-voz-prolazio-preko-prelaza-rampa-ostala-podignuta-video/

Geplaatst door Srpskainfo.com op Donderdag 23 januari 2020

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 11. januara poginula je Banjalučanka Jelena M (24), dok je Željko S. (49) iz Banjaluke preminuo nakon pet dana od povreda koje je zadobio kada je njegov automobil udario brzi voz na pružnom prelazu u banjalučkom naselju Derviši.

Ovo nije prvi slučaj da je rampa na pružnom prelazu u Zalužanima ostala podignuta dok voz prolazi. Dva slučaja desila su se i krajem 2018. godine, a tada su iz Željeznica RS rekli da je rampa ostala dignuta, jer radnik nije došao na posao.

(nezavisne, srpskainfo)