Dao je 3.500 evra, a navodno je riječ o sinu uspješnog banjalučkog biznismena…

Mladić iz Banja Luke, sin uglednog biznismena, uzalud je platio 2.500 evra u kešu i dao više od 1.000 evra za ruže kako bi proveo noć sa pjevačicom Radom Manojlović.

Iako Rada nema nikakve veze sa elitnom prostitucijom, ovom biznismenu, koji im je inače redovan klijent, makroi nedavno uhapšene kriminalne grupe obećali su ni manje, ni više, nego ovu pjevačicu! Umjesto nje, doveli su mu djevojku za koju su rekli da se zove Rada i mladić je tada shvatio da je prevaren, pišu srbijanski mediji.

Među klijentima seks-mafije koja je pala u januaru bili su političari, biznismeni, sportisti, estradni umjetnici i brojne poznate ličnosti iz Srbije i cijelog regiona, a u ponudi preko interneta imali su nekoliko desetina djevojaka. 

– Interesantno je da je ova grupa znala da prevari klijenta, jer im je za velike svote novca, obećavala poznate djevojke iz svijeta estrade, manekenke ili starlete iz rijalitija. Ukoliko ne bi mogli da ih angažuju, klijentima bi slali djevojke koje bi ličile na one naručene. Naravno, znale bi se kao i one iz “kataloga” – priča izvor srbijanskih medija upućen u tržište srbijanske prostitucije.

Sagovornik kao primjer navodi slučaj imućnog mladića iz Banja Luke.

– On je bio redovan klijent u ovoj grupi, dolazio je uglavnom vikendom u Beograd i nije pitao za cijenu kad su u pitanju djevojke. Otac mu je uspješni biznismen i kum jednog poznatog političara RS. Često je tražio da mu namjeste neku popularnu pjevačicu. Onda su smislili plan kako da mu uzmu pare – priča on.

S obzirom na tip djevojaka koje je do sada tražio, jednom od makroa pala je na pamet Rada Manojlović.

– Iako se Rada nije nikada dovodila u bilo kakav kontakt s prostitucijom, odlučili su da je ponude ovom biznismenu, jer su imali djevojku koja je podsjećala na nju. Naravno, on je odmah prihvatio ponudu za noć sa pjevačicom 2.500 evra, koje im je dao na ruke. Rekli su mu da ona “ne radi hotel”, pa su iznajmili stan na Novom Beogradu. On je to prihvatio i još platio 1.000 evra za cvijeće koje je donijeto u sobu – ispričao je izvor za srbijanske medije.

(avaz)