Policija je u Banjaluci uhapsila R.N. koji se sumnjiči da je počinio više krivičnih djela.

“R.N. se sumnjiči da je izvršio krivično djelo ‘Falsifikovanje isprave’, na način da je napravio lažnu vozačku dozvolu i ličnu kartu Bosne i Hercegovine,  i ličnu kartu Republike Srbije, a sve na ime Mihailo Milivojac. Predstavljajući se kao Mihailo Milivojac izvršio je i krivično djelo ‘Prevara’, na način da je iznajmio stan od oštećenog lica, ne plativši najam. Iz navedenog stana je otuđio televizor čime je počinio krivično djelo ‘Krađa'”, navedeno je u saopštenju PU Banjaluka.

Za R.N. je od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Osnovnog suda Bijeljina bilo raspisano šest potraga zbog počinjenih krivičnih djela “Prevara”.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a uhapšeni je nakon završene kriminalističke obrade, predat u Okružni centar Sudske policije Banjaluka.

Policijska uprava Banjaluka apeluje na sve građane da ukoliko su na bilo koji način oštećeni od strane navedene osobe da obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozovu na brojeve telefona 122  ili 051/337-201.

(nezavisne)