Njena, tri godine starija, sestra Sara nije uspjela da se plasirala dalje, odnosno ispala je, nažalost, još u drugom krugu…

Osamnaestogodišnja Banjalučanka Lana Rajak oduševila je, kako žiri, tako i publiku u borbi za treći krug najpopularnijeg muzičkog takmičenja u Srbiji “Zvezde Granda”. Žiri, u šestočlanom žiriju bio je saglasan u tome da je njen rad sa mentorkom Anom Bekutom itekako primjetan i da je značajno napredovala u odnosu na prethodni krug.

Podršku je, gotovo na samom početku, dobila od Marije Šerifović, a riječi hvale od svih prisutnih, pa čak i od Dragana Stojkovića Bosanca, koji je često kritički nastrojen prema takmičarima i njihovim prezentacijama.

-Lano, ti si najbolja dosad od svih koji su se pojavili; em lijepo, visoko, pokretno, intonativno dobro, odlično, vrlo dobro; znači, ne znam šta bi trebalo više dodati osim da, po mom mišljenju, ideš dalje i to brzim vozom ko metak. Sve ti je za desetku.., konstatovao je Bosanac.

Lana je otpjevala dvije pjesme, “Činim pravu stvar” (Džiboni) i “Nema te žene” (Aleksandra Radović). 

Njena, tri godine starija, sestra Sara nije uspjela da se plasirala dalje, odnosno ispala je, nažalost, u drugom krugu, ali je svoju sestru bodrila iza scene, zajedno sa ocem.

Pogledajte šta je nedavno Lana Rajak rekla o sebi…

Pogledajte kako se Lana predstavila na samom početku ovogodišnjeg takmičenja “Zvezde Granda”, još u oktobru mjesecu, kada joj je i dodijeljen mentor Ana Bekuta.

Posmatrajući komenatre na društvenim mrežama i na platformi YouTube, Lana Rajak je dobila isključivo pohvale, što zbog svoje pojave, što zbog muzičke prezentacije…