OVAN

Niste pretjerano racionalni i skloni ste nekim zabludama ili donošenju pogrešnih odluka danas. Povoljan je dan ako ste u braku, jer u okviru svog doma možete imati jako lijepu situaciju sa voljenom osobom. Pazite na ishranu.

BIK

Nije pretjerano povoljan dan za nove dogovore ili putovanja. Postepeno ćete se oslobađati nekih kočnica. Komunikacija sa voljenom osobom je obojena emocijama. Uživate sa partnerom. Povoljan je dan za zdravlje.

BLIZANAC

Vaša nervoza se ne odražava dobro na vaš posao. Ipak, bez obzira na poteškoće ostvarujete poboljšanje finansija. Sigurno se osjećate pored voljene osobe i zadovoljni ste vašim slaganjem. Moguće je da imate povećan apetit.

RAK

Nije vam pretjerano povoljan dan za poslovno polje, pa izbjegavajte donošenje pretjerano važnih odluka. Pokušavate da sakriijete svoja osjećanja, ali sve vam se vidi po izrazu lica i pogledu. Moguća je nesvjestica i malaksalost.

LAV

Pomalo ste zabrinuti zbog aktuelnih dešavanja, ali treba da imate na umu da će se sreća okrenuti u vašu korist. Susret sa voljenom osobom se bliži, a vi ste veoma uzbuđeni zbog toga. Dobro se slažete sa Ribom. Problemi sa cirkulacijom.

DJEVICA

Moguće je da vam neko od saradnika unosi nervozu. Ne ide vam najbolje komunikacija u kolektivu. Niste sigurni u svoja osjećanja i djelujete pomalo nervozno u kontaktu sa voljenom osobom. Povećajte unos magnezijuma.

VAGA

Potrebno vam je neko vrijeme da odlučite kojim putem ćete krenuti. Mogući su promjenljivi odnosi sa nadređenima. Ostavili ste prošlost iza sebe i zadovoljni ste zbog toga. Moguća je ukočenost i problemi sa leđima.

ŠKORPIJA

Moguće je da ste usmjereni na neke formalnosti ili sudska rješenja koja očekujete. Postepeno ćete ostvariti svoje ciljeve. Moguće je da ste pogrešno protumačili neke signale na ljubavnom polju. Izbjegavajte unos alkohola.

STRIJELAC

Zabrinuti ste za polje finansija, jer se u prethodnom periodu neke stvari nisu odvijale onako kako ste planirali. Dopada vam se jedna osoba koja djeluje veoma misteriozno i privlačno.: Potreban vam je odmor.

JARAC

Niste zadovoljni poslovnim ugovorom koji vam je ponuđen i planirate da predložite neke izmjene. Ukoliko ste u braku mogući su manji nesporazumi sa voljenom osobom. Povoljan je dan za novu vezu. Koža vam je osjetljiva.

VODOLIJA

Nije vam lako da izađete na kraj sa svim poslovnim obavezama koje vas očekuju. Pred vama je naporan dan. Moguće je da vam se dopada jedna pomalo stidljiva i prilično skromna osoba. Želudac vam je osjetljiv.

RIBE

Nije preporučljivo da rizikujete danas. Mogli biste da budete oštećeni od strane neke osobe rođene u znaku Blizanaca. Očekuje vas zanimljiv dan za polje ljubavi… Slijede vam nova poznanstva. Bavite se sportom!

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂