OVAN

Možete da očekujete stabilizaciju poslovnog polja. Sa lakoćom obavljate sve svoje dužnosti na ovom planu. Dopada vam se osoba koju ne poznajete dovoljno dobro. Moguće je da ste nepovjerljivi. Osjećate se dobro.

BIK

Možete da očekujete dobru saradnju sa kolegama. Povoljan dan za posao je kod vas naglašen sada. Moguće je zanimljivo poznanstvo. Spremni ste da se okrenete ka novim ljubavnim prilikama. Nemate zdravstvenih problema.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete dobiti priliku da na poslovnom polju ostvarite veoma dobre rezultate. Moguće je da razmišljate o promjenama u vezi sa voljenom osobom. Vaš odnos nije kao prije. Posjetite stomatologa.

RAK

Ukoliko ste imali u planu da mijenjate posao, mogli biste da dobijete priliku za tako nešto sada. Pozitivan je dan za polje flerta kod vas. Lako sklapate nova poznanstva. Spremni ste za dobre promjene. Odlično se osjećate!

LAV

Dolazi vam značajno poboljšanje finansija u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta sreće na ovom polju. Ako ste planirali vjeridbu sa voljenom osobom, sada je vrijeme za to. Prijaće vam bavljenje sportom.

DJEVICA

Očekuje vas nova poslovna prilika koju biste trebali maksimalno da iskoristite. Voljena osoba će vam pokazati iskrena osjećanja. Možete da očekujete da ćete se u narednom periodu dodatno zbližiti. Zadovoljni ste svojim zdravljem.

VAGA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite poslovni napredak. Vaša karijera je sada u fazi uspona. Očekuje vas poznanstvo koje može da vam donese dosta uzbuđenja u život. Povećajte unos vitamina.

ŠKORPIJA

Faktor sreće je sada na vašoj strani, pa današnji dan maksimalno iskoristite kako bi riješili poslovne probleme. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas susret sa osobom koja će vam ponuditi vezu. Poboljšanje vam dolazi.

STRIJELAC

Moguće je da ćete napraviti neku grešku na poslovnom polju. Nije vam pretjerano povoljan dan na ovom planu. Nije vam lako da budete sasvim iskreni u odnosu sa partnerom. Problemi sa varenjem su naglašeni kod vas.

JARAC

Zadovoljni ste onim što ste do sada ostvarili. Zahvalni ste na poslovnim prilikama koje su vam date. Moguće je da ste nesigurni u sebe. Potrebno je da više radite na samopouzdanju. Nemate zdravstvenih problema.

VODOLIJA

Važno vam je da na ovom polju ostvarite ciljeve. Spremni ste da pokažete izdržljivost i upornost na poslu. Imaćete priliku da se pomirite sa osobom koju volite. Srećni ste, jer osjećanja među vama jačaju. Posjetite nutricionistu.

RIBE

Moguće je da niste uspjeli da se posvetite svom poslu u pravoj mjeri i da vas zbog toga na neki način malo grize savjest. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa voljenom osobom. Prijala bi vam relaksacija.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂