OVAN

Imate važne planove za posao koje ćete sprovesti u djelo. Možete da očekujete povoljan period za to. Voljena osoba pokazuje da ima neke sumnje prema vama. Moguće je da ćete biti skloni svađama. Moguće su srčane smetnje.

BIK

Moguće je da ćete dobiti novu ponudu za posao. Spremni ste da se okušate i u nekoj novoj profesiji i da pravite veće promjene. Ljubavno polje vam se pokreće. Prilika za novu emotivnu vezu je pred vama. Provjerite krvnu sliku.

BLIZANCI

Važno je da se potrudite oko poslovnih obaveza koje treba da ispunite do kraja. Nemojte da izbjegavate svoja zaduženja. Niste zadovoljni odnosom sa vašim partnerom koji vam ne poklanja pažnju. Problemi sa varenjem.

RAK

Priželjkujete promjenu radnog mjesta, ali vam se još uvijek ne ukazuje neka konkretna prilika za to. Komunikacija sa vašom simpatijom se polako pokreće i nadate se da ćete uskoro ući u ljubavnu vezu. Izbjegavajte cigarete.

LAV

Moguće je da ćete dobiti ponudu za posao koju ćete odbiti. Niste raspoloženi za veće promjene sada. Nove svađe sa partnerom vas dovode do osjećaja nemoći, nervoze i stresa. Razmišljate o prekidu veze. Problemi sa povišenim pritiskom.

DJEVICA

Dolazi vam šansa da na polju finansija dođete do poboljšanja koje vam je potrebno. Moguće je da ste pronašli osobu koja odgovara svim vašim kriterijumima i sa kojom želite ozbiljnu vezu. Moguća je nesanica.

VAGA

Moguće je da ćete biti prilično napeti i da ćete u poslovnom okruženju biti skloni nekim prepirkama. Niste posvećeni partneru, a on vam to zamjera. Vrijeme je da pokažete više tolerancije ka njemu. Pazite na nervni sistem.

ŠKORPIJA

Promjena posla vam dolaz i- bilo da tako nešto očekujete ili ne. Vrijeme je da mijenjate svoj ugao gledanja na ovom planu. Ljubomora narušava vaš odnos sa voljenom osobom. Problemi sa zubima su mogući.

STRIJELAC

Pokušajte da izbjegnete neodlučnost u vašoj komunikaciji sa poslovnim okruženjem ako želite da dobijete više poštovanja. Energični ste, šarmantni i lako osvajate osobu koja vam se dopada. Moguća je sklonost gojenju.

JARAC

Očekuju vas nagle promjene na poslovnom polju. Moguć je neki gubitak ili pad zarade. Posesivnost postaje veći problem u vašem odnosu sa voljenom osobom i zabrinuti ste. Pazite bubrege.

VODOLIJA

Postepeno možete da ostvarite svoje ciljeve na poslovnom polju. Zadovoljni ste rezultatima koje ostvarujete. Ukoliko ste u vezi, pred vama je period u kojem ćete sa voljenom osobom doći do važnih odluka. Dobro se osjećate.

RIBE

Riješili ste da se posvetite obavezama koje imate i da budete temeljni u obavljanju svog posla. Polako dolazite do kriznih trenutaka u odnosu sa partnerom i pitate se u kom pravcu treba sada da idete. Problemi sa krvnom slikom.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂