OVAN

Očekuju vas neke poslovne promjene koje vam u prvi mah neće baš sasvim lako pasti. Novo poznanstvo koje je pred vama donosi u vaš život novu strast i uzbuđenje. Pazite na želudac. Mijenjajte navike u ishrani.

BIK

Ukoliko ste se bavili privatnim poslom, donosite odluku o tome da svoju poslovnu sreću pronađete negdje drugdje. Očekuje vas početak veze koja u vaš život unosi mnogo zadovoljstva i ljubavi. Problemi sa srcem.

BLIZANCI

Čuvajte se saradnika koji su zavidni. Mogli biste da imate probleme zbog sujetnih ljudi iz vašeg okruženja. Niste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom. Vaša veza ide u lošem pravcu. Problemi sa stopalima.

RAK

Moguće je da ćete imati veće troškove. Današnji dan vam donosi rizik od nekog manjka ili gubitka. Niste fokusirani na odnos sa voljenom osobom i zbog toga vaša veza polako zapada u krizu. Dobro zdravlje.

LAV

Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju posao. Uspjećete da ostvarite sve svoje planove sa lakoćom. Dopada vam se osoba koja djeluje udaljeno od vas. Biće vam potrebno više vremena da joj priđete. Smanjite unos masne hrane.

DJEVICA

Poboljšanje na polju finansija vas raduje i donosi vam osjećaj sigurnosti. Na poslu vam polako raste samopouzdanje. Gajite osjećanja ka osobi koju poznajete preko posla. Spremni ste za vezu. Izbjegavajte alkohol.

VAGA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite poslovne promjene o kojima razmišljate duže vrijeme. Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da se maksimalno posveti vašem odnosu. Povedite računa o unosu tečnosti.

ŠKORPIJA

Imate mnogo obaveza i spremni ste da ih prihvatite. Možete da očekujete povoljan period. Očekuje vas prilika za novo poznanstvo koje će vam donijeti želju da pokušate ponovo da iskreno volite. Moguć je pad imuniteta.

STRIJELAC

Moguće je da ćete danas željeti slobodan dan. Spremni ste da se posvetite sebi i da posao malo ostavite po strani. Priželjkujete nova poznanstva u narednom periodu. Potrebna vam je nova ljubav. Manji pad energije.

JARAC

Ne želite više da radite posao koji vam ne donosi one prihode kojima ste se nadali. Možete da se nadate lijepom danu sa voljenom osobom. Romantični ste i nježni jedno prema drugome. Prijaće vam fizička aktivnost.

VODOLIJA

Ostavićete dobar utisak na poslovno okruženje. Možete da očekujete povoljan dan za ostvarenje manjih ciljeva. Otvara vam se prilika za početak nove ljubavne veze. Spremni ste da uživate sa vašom simpatijom. Posjetite ljekara.

RIBE

Očekuju vas pozitivne vijesti vezane za posao. Možete da očekujete da će vam sudbina biti veoma naklonjena. Pred vama je veoma romantičan dan. Spremni ste da se posvetite vašem partneru. Mijenjajte loše navike.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂