OVAN

Nudi vam se šansa da pređete na radno mjesto koje će vam više odgovarati. Ljubavno polje je promjenljivo kod vas i teško vam je da nađete partnera za stabilnu vezu. Mogući problemi sa alergijskim reakcijama.

BIK

Finansije su vam veoma promjenljive. Ne osjećate se dobro, jer vam se čini da vam izmiče tlo pod nogama. Očekuje vas zanimljiv flert sa osobom koja će pokazati da želi ozbiljnu vezu sa vama. Osjećate se generalno dobro.

BLIZANCI

Ako ste odlučili da mijenjate posao, to vam sada može ići malo teže, jer još nema adekvatnih prilika oko vas. Pred vama je odličan period za ljubavno polje. Uskoro ćete ući u novu vezu. Odlično se osjećate.

RAK

Očekuje vas promjenljiv dan. Bićete razočarani, jer se vaši planovi ne odvijaju onako kako ste zamislili. Možete da očekujete susret sa novom osobom koja će vam se svidjeti. Moguća je prolazna aritmija.

LAV

Dosta sreće vas očekuje kada je u pitanju posao. Možete da se nadate rješavanju vaših problema. Nova ljubav ulazi u vaš život. Spremni ste da se posvetite osobi do koje vam je stalo. Redovno provjeravajte pritisak.

DJEVICA

Ukoliko se bavite privatnim poslom manje prepreke vas na tom planu očekuju danas. Na polju emocija vas očekuju trzavice sa partnerom. Dosta toga vas nervira, ali šanse za kompromis još postoje. Zdravlje vam je solidno.

VAGA

Na poslovnom polju vas očekuje povratak problema iz prošlosti. Nije vam lako da sve sami razriješite. Novo poznanstvo vas očekuje sada. Spremni ste da pokažete interesovanje prema simpatiji. Pazite na osjetljive sinuse.

ŠKORPIJA

Na poslovnom planu vladaju pozitivne promjene i zadovoljni ste generalnom situacijom. Možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom. Vaša veza polako, ali sigurno ide ka stabilizaciji. Pazite na višak kilograma.

STRIJELAC

Moguće je da ćete biti malo napeti, poslovne okolnosti nisu onakve kakve ste očekivali da će biti. Rastrojeni ste i nije vam lako da sa voljenom osobom riješite sve probleme koje imate u odnosu. Povedite računa o osjetljivim očima.

JARAC

Moguće je da su neke okolnosti nepovoljne za vas. Niste zadovoljni poslovnom situacijom. Moguće je da će vam se ukazati prilika za novo poznanstvo. Spremni ste za ljubavne promjene. Nesanica vas prati.

VODOLIJA

Obaveze koje imate ispred sebe treba dobro da organizujete kako bi sve stigli. Povoljan je dan za flert vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom planu. Nemate probleme sa zdravljem.

RIBE

Možete da očekujete dobru komunikaciju u poslovnom okruženju. Oko svega se lako dogovarate sa saranicima. Osjećanja koja ste imali ka bivšem partneru se ponovo bude u vama i spremni ste za pomirenje. Posjetite stomatologa.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂