Slaviša Ćulum izrešetan je sa desetak metaka iz automatske puške. Jedan metak pogodio ga je u glavu, a ostali u trup i ekstremitete, utvrđeno je obdukcijom koja je izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

– Ćulum je pogođen s prijeda, s desnog boka i otpozadi, kao što se i pretpostavljalo tokom uviđaja i oštećenjima na Golfu 6 u kojem se vozio. Ulaznih rana nije bilo samo na lijevoj strani tijela. Jedan metak pogodio ga je u glavu, dok su ostali pogodili trup i ekstremitete – kaže izvor blizak istrazi.

Ćulum je ubijen u petak oko 11 časova, u sačekuši na makadamskom putu nedaleko od svoje kuće u Dragočaju kod Banje Luke. Izvršioci su motociklom pobjegli s mjesta zločina pri čemu su i snimljeni nadzornim kamerama, ali njihov idenitet na osnovu toga nije moguće utvrditi, jer su obojica bili maskirani motociklističkim kacigama.

Pripadnici MUP-a RS i danas su nastavili potragu za izvršiocima i motociklom. Potraga je usmjerena prema opštini Gradiška, gdje je utvrđeno da su ubice pobjegle, ali ni motocikl ni izvršioci nisu pronađeni.

Više lica koje su juče tokom dana bile na saslušanju pušteno je na slobodu, a među njima i Jovan Jošilo, dok se za Sinišom Šakićem zvanim Kinez i dalje traga. Potraga je obustavljena za jednim licem koje je u međuvremenu pronađeno i nalazi se na kriminalističkoj obradi.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂